Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Раждане в УМБАЛ Медика - Русе

  • 17 309
  • 153
# 135
Благодаря 🤰🏼🤗
Виж целия пост
# 136
Здравейте дами!
Има ли раждали при д-р Стойнев, нормално раждане? Може ли да споделите подробности?
Благодаря!
Виж целия пост
# 137
И аз ще чакам отзиви, ако някой има да сподели
Виж целия пост
# 138
Дами имали раждали при Стойнев? Моля за мнение. Предстои ми раждане и искам да родя в тая клиника.
Виж целия пост
# 139
Гледам никой не споделя мнения Rolling Eyes Аз раждах при Рудницки, секцио, всичко е наред с операцията вече четвърти месец. Стойнев само на визитация съм го виждала и не мога да дам мнение.
Виж целия пост
# 140
Гледам никой не споделя мнения Rolling Eyes Аз раждах при Рудницки, секцио, всичко е наред с операцията вече четвърти месец. Стойнев само на визитация съм го виждала и не мога да дам мнение.

Може ли малко повече информация например имат ли списък за родилното какви неща изискват за бебето?
Виж целия пост
# 141
Нищо не искат за бебето. Те си имат всичко. Няма и списък за теб. На мен ми бяха казали само нощница, чехли и лични принадлежности да си нося. И наистина не ми бяха нужни други неща. Препоръчвам само повечко бельо да си вземете, че се цапа. И поне три нощници. Аз изкарах с обикновени нощни превръзки. Тези "за родилки" ми бяха ужасни и постоянно пропускаха.
Виж целия пост
# 142
Дами имали раждали при Стойнев? Моля за мнение. Предстои ми раждане и искам да родя в тая клиника.
Да, аз бях при Стойнев. Всичко мина перфектно, родих секцио близнаци. Доволна съм много от него!
Виж целия пост
# 143
Влизам да споделя пресни впечатления от раждането си. Раждах при д-р Стойнев,  който следи и бременността ми. От следенето на брвменността съм изключително доволна, пускани са ми всички необходими изследвания, пращаха ме на специалисти и при най-лекото съмнение за някакъв проблем. За висчко са ми давали направление. Всеки месец минавах преглед на видеозон. По отношение на раждането също съм изключително доволна, съвсем правилна преценка беше направена за начина на раждане. Аз родих със секцио, поради голям размер на плода. До момента нямам никакви оплаквания свързани с операцията. Персонала в отделението е изключителен, много добро отношение към пациентите, обясняват и помагат. Сестрите също ми оказаха страхотна подкрепа, тъй като имах проблеми с кърменето. Изобщо за разлика от първото ми раждане, протекло в Аг, което остави доста лош спомен в живота ми, това беше много различно.
За неонатологията също мога да споделя само положителни впечатления. Всяка сутрин, след визитация, минаваше лекар и обясняваше какво е състоянието на бебето, какво се предприема и защо. За разлика от Аг комплекса отпреди 7 години, в който така и не видях неонатолог за 6 дена престой.
Като цяло съжалявам, че не мога да споделя впечатления от нормално раждане, за да съм полезна на тези от вас, за които предстои такова. Но заради професионализма и отношението към пациента според мен си струва да се роди там.
Виж целия пост
# 144
Здравейте, и аз мислех да раждам в Медика, но това което ме спира са 2 неща: нямат отделение по неонатология и това, че ако сте по труден случай ви препращат в АГ (даже всичко да е било наред до последния момент). За всичко останало съм чувала само суперлативи.
Виж целия пост
# 145
Как да нямат отделение по неонатология? Д-р Щерев и д-р Итова работят в него, Итова е началник на отделението. За престоя ми там не са изпращани бебета никъде, доколкото знам. На нашето бебе се наложи кръвопреливане, беше и в кувьоз в началото. Доколкото разбрах д-р Итова е много добър специлист неонатолог.
Виж целия пост
# 146
Мине, не мине известно време и се появява някой да каже, че в Медика нямали отделение по неонатология. Чак започвам да се чудя да не би някой нарочно да разпространява фалшива информация Thinking
Няма как да имат родилно отделение без неонатология. Имат си всичко за бебетата. Вървете на едни отворени врати и ще видите отделението.
Виж целия пост
# 147
Болничните отделения и неонатологиите в частност се водят различни степени (или нива), които са нормативно определени. Неонатологията в Медика не е същото ниво като тази в АГ-комплекса и в някои много специфични случаи може да се наложи новороденото да бъде приведено от едното болнично заведение в другото.
В общия случай това няма да се наложи и не бива да се притеснявате излишно.
Виж целия пост
# 148
Здравейте момичета. Предстои ми раждане през месец Март 2020г. Насочила съм се към УМБАЛ Медика Русе и бих искала да попитам вече раждалите момичета там, колко парички платихте общо за престоя си там при условие , че сте здравно усигорени. Знам , че раждането е 800 лева , а за други неща плаща ли се ??? Ще отида и на ден на отворените врати , но ми е любопитно.
Виж целия пост
# 149
Само тази сума и нищо друго
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия