Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пропанолол/Хемангиол

  • 6 638
  • 33
# 30
Да, точно така и аз успях да го намеря най-евтино във Франция вероятно защото там се произвежда. В Германия е 250евро, а в Гърция се намира за 230евро.
Виж целия пост
# 31
Здравейте на всички. Искам да Ви осведомя, че за един курс с Хемангиол са нужни отоло 8 - 10 флакона. Ако бебето е на 2 месеца, трябва да се обърнете към д-р Масларска от Токуда, тъй като има възможност за включване в безплатна програма. В крайна сметка и прахчетата пропранолол са ефективни, въпреки че се смятат за употреба извън правилата (off label). Може да се обърнете и към доц.Казанджиева от дерматологията на Александровска болница или д-р Рада Маркова от 1 ДКК София.
Виж целия пост
# 32
Здравейте, дъщеря ми беше на 11м., когато забелязах под лявото й ухо подутина. След преглед от педиатър ни беше казано, че това е следствие от растежа на зъбите. Зъбите поникнаха подутината остана. След консултация при друг педиатър й беше предписан сироп за лимфните възли, заключението му беше, че е възпален лимфен възел. Подутината не се повлия от сиропа. Повреме на една настинка стана двойна и така отидохме при трети лекар, който поиска да направим ЯМР. След ЯМР и направен ехограф й постави диагноза хемангиом. Назначи консултация с хирург, но също каза че може да го израсте.
Има ли случеи на деца, които са израсли вътрешните хемангиоми или е необходима хирургическа намеса?
Виж целия пост
# 33
Малко се съмнявам, дали това е хемангиом. По-скоро би могло да бъде лимфангиом. Впрочем хемангиомът се появява още от раждането и може да се установи визуално. Интересно ми е какъв е образът на ЯМР. По правило детските хемангиоми постепенно намаляват, а някои изчезват с възрастта.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия