Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не знам как да продължа

  • 11 372
  • 9
Не знам как да се справя със загубата на дъщеря ми всеки ден болката се усилва
Виж целия пост
# 1
Повярвай ми, с времето става по-леко. В началото болката е неописуема, но с времето намалява. Става не толкова остра, притъпява се, така да се каже. Успокоителни искай да ти изпишат, ако се налага и по-силни. Ще се почувстваш по-добре с течение на времето. Тежко е, знам, но нищо не може да се направи, край...
Виж целия пост
# 2
Незнам дали ще стане по леко.днес стават 3месеца и 11дни от както я няма.тя беше на 23 години загина при автомобилна катастрофа.на 9 май,в колата са били 5души никой не оживя.ставам лягам с мисалта за нея .да пия хапчета едно за през деня едно зада заспя.
Виж целия пост
# 3
Съжалявам!Няма да стане по леко но се свиква да живееш с болката.Аз загубих малкото си момиченце на 19дни,знам че не е същото но още не съм го преживяла. Имате ли други деца ?
Виж целия пост
# 4
    Загубата по дете и по любим трудно се преодолява.  Cry Моля се да намерите сили в себе си и да успеете да се преборите и да продължите живота си.
Виж целия пост
# 5
Благодаря ви за подкепата.да имам 2 деца момче на 24 години.и момиче на почти 7 години.зарад тях се опитвам да остана с разума си .мъката е огромна затова влезнах тук зада мога да говоря само родител може да разбере друг родител.много ми липсва тя замен небеше само дете но и наи добра приятелка и всичко останало на снимката е Ани моя ангел:cry:
Виж целия пост
# 6
Да почива в мир!Много е красива!Намерете сили заради другите си две деца те имат нужда от вас и ще ви бъдат опора!
Виж целия пост
# 7
АМИН.
Виж целия пост
# 8
mariq, мога само да предполагам какво ти е... човек е устроен така, че всичко да преживява (колкото и да не вярваме). Може би психолог или група за взаимопомощ ще ти помогнат да се справиш със загубата и мъката, която изпитваш. Човек не винаги има ресурсите да се справя сам с изпитания като твоето. Това, че си писала и споделяш тук е добре...
Виж целия пост
# 9
Да почива  в мир Вашето дете! Бъдете тук и сега заради другите си две деца! Трябва да Ви радва мисълта, че поне те са около Вас!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия