Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да пазаруваме от UK – Начини, доставки, отзиви – Тема 61

  • 83 447
  • 712
# 705
Не знам какво се случва, ползвам ги от сто години. Дано да са много забавени и забутани някъде неща, които ще си получа в някакъв момент. 
Виж целия пост
# 706
Да имате лимсващи пратки, изпратени на адрес на Гъбко?
От доста години ползвам услугите им, не супер често, но по няколко пъти в годината ми доставят неща от Великобритания и досега не съм имала никакви проблеми.
Обаче в рамките на последните десет дни се случва следното - не ми изпращат мейл за доставена стока в склада,
и двете поръчки са ми с тракинг номер - едната е доставена от UK Mail, а другата от UPS.
Първата според инфото е доставена на първи ноември, и след проучване от тяхна страна живея с надеждата, че пътува с камиона, който ще пристигне на 9 ноември в България.
Втората би трябвало според тракинг информацията да е доставена днес сутринта при тях, но още не е описана като пристигнала. Все пак се надявам, че има някакво забавяне в описването.
Интересното е, че на първата пратка се е подписал jordanov, на днешната - JORDEN, а като звънях за информация, ми казаха, че няма Йорданов в склада им във Великобритания от поне половин година...
Много ми се иска да се разреши ситуацията - и двете неща са за по над двеста лева, а и много ми трябват.
Виж целия пост
# 707
Ако пратката ти е доставена на 1 ноември при тях е тръгнала с курса в неделя.Те пътуват 8 дни.Ще пристигне в неделя -тази на10 ноември. Ще обработват курса 1 ден и на 11 вечерта или на 12 ще имаш мейл за раздаване.Сега и да звъниш и да питаш курса им е на път.Какво ще ти отговорят? По мое мнение се успокой и почакай.Смятам че всичко ще е наред.
Виж целия пост
# 708
Ами и аз така се надявам, но не беше описана нито като пристигнала, нито като тръгнала от там, както се е слувало винаги досега.
Сега и втората все още не е описана като пристигнала при тях,
но все пак си мисля, че е някакъв бъг в системата.
Виж целия пост
# 709
На мен ми се е случвало ,като са натоварени или товарят пакети в последната минута.Дори имаше случай ,имах мейл за пратка каквато въобще не чаках.Много се чудих какво е това дето ще дойде.Пристигна им курса и след ден при обработката ,явно не са разчели ID на получателя ,поправиха си грешката ,и аз нищо не получих ,предполагам пратката си е отишла при собственика.
Скрит текст:
извън темата- чаках една служебна фактура и се оказа ,че се бави защото момчето което ги обработва е много болно,получих си я но със 7 дни закъснение.Така че има го и човешкия фактор 
Виж целия пост
# 710
Аз получих отговор за вчерашната пратка, че не е описана, защото няма ID на получателя - явно изпращачът нещо е изпуснал, въпреки, че и тази, и предишната са през Амазон, където лично аз нищо не съм променяла от сто години.
Като цяло продължавам да мисля, че са много добър избор и комуникацията с тях е добра.
Просто този път явно обстоятелствата се опитват да ме научат на малко повече търпение, което е качество, от което съм лишена почти изцяло Grinning
Виж целия пост
# 711
Здравейте! Gabco освобождават ли пратки от митница в Англия. Искаме да си поръчаме навигация,около 100 долара струва и евентуално да я пратя на техния адрес...
Виж целия пост
# 712
Доколкото знам, не. Но това беше преди, възможно е да има промяна оттогава.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия