Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Поръчки от Wish.

  • 103 471
  • 247
# 240
Здравейте, поръчахме маски от уиш за цялото семейство преди около месец и нещо два. Стойността на поръчката е към 250 лв, а нея я няма ... днес беше крайният ден, но понеже е събота нашият пощенски клон не работи. Попитах в друг клон дали е възможно да ми е задържана на митницата, но ми казаха, че ще получа имейл, а такъв не виждам. Кажете ми какво да правя... в Алиекспрес знам, че връщат пари ако не си получил прагката навреме. Как стоят нещата с уиш и как да си намеря пратката?
Виж целия пост
# 241
Първо си виж датата за доставка,има крайна дата.
Влизаш през компа и им пишеш, ще ти кажат да изчакаш още седмица.
Като мине и този срок, пак влизаш и пишеш че не си получила поръчката.
Връщат парите до седмица.
Кореспонденцията е на английски.
От пощата пускат смс.
Виж целия пост
# 242
eli5130, виж и в папка "спам", моите писма от уиш са там..
Виж целия пост
# 243
Някой ползва ли алтернатива на Пейпал при пазаруване от китайски сайтове и знаете ли дали quickpay е българската Klarna-някой плащал ли е на части с него?
Виж целия пост
# 244
Искам да попитам сигурен ли е този сайт, понеже преди години от ebay си поръчвах и то доста неща и на една от поръчките не стига, че ми пратиха боклук ами и ми бяха изтеглили много повече пари от картата и от банката ми се обадиха и я блокираха. Страх ме е да не стане пак така, иначе има доста неща, които искам и от уиш и от алиекспрес да си поръчам, но ме е мноого бъз да не стане гаф. В картата си получавам пари и нямам възможност засега за виртуална карта (евентуално трябва да ида до експресбанк да направим такава, но засега нямам време).
Виж целия пост
# 245
Сигурен е, но няма гаранция, че поръчката няма да се загуби или ще е боклук.. Но пък винаги връщат пари ако не получиш пратка. Може да платиш с ПейПал. Или да си свалиш някой дигитален портфейл /phyre, a1 Wallet/ и там имаш виртуална карта безплатно..
Виж целия пост
# 246
Аз имам към 10 тина поръчки от уиш, всичко ми е идвало, няколко със закъснение.
Винаги плащам директно, не ползвам пей пал.
Не очаквай фантастични продукти, 2 пъти имах проблем ,едни слушалки бяха 26лв ,а едната не работеше, пуснах им писмо,че има проблем,прикачих снимки и клип до 7 дни след това ми върнаха парите.
Последно безжични слушалки си поръчах, работиха 3 месеца и едната отказа,отидоха в кофата, те бяха евтини, а и нищо няма гаранция,така че за техника не си струва.
По- скоро кейсове, разни шивашки съм вземала.
С плащанията проблем не съм имала, нито са ми теглили повече пари.
Обаче тук се плаща всеки артикул, ако ще 10 да поръчаш, на всяко едно плащаш доставка.
Виж целия пост
# 247
То и в али-то е така, понеже не винаги поръчваме от 1 продавач.
Аз не се ядосвам ако нещо не е както трябва, понеже винаги поръчвам евтини неща, така че да не ме е яд. Последното и най-скъпо досега е смарт часовник за 20 и няколко лева.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия