Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частен ученик или ново училище?

  • 4 188
  • 19
# 15
Супер! Много обичам тези крилати форумски фрази, а ти за по-голяма тежест ги използа и двете наведнъж - за специализираната помощ и за чукчата-писател.. Използват се, когато въпросният потребител, в случая ти, вече няма никакъв смислен аргумент, знае, че няма смислен аргумент, направо е избеснял,  обаче не може да напусне бойното поле с подвита опашка, затова единствено му остава да се опита да нападне и ддискредитира опонента чрез такава фраза. Като по учебник! Мерси, идеален пример си!
А няма ли да ми дадеш насока към каква точно специализирана помощ да се обърна? Разчитам на теб! Изгубена съм без съвета ти, без твоето проницателно око и ухо, остър ум и диагностични качества! Хелп! Хелп!
Виж целия пост
# 16
Аз пък не мога да си обясня как някои хора са компетентни по всички въпроси...Не може ли детето просто да си направи проучване, да не е бебе?

Моят съвет към детето е също да говори с родителите си, но първо нека да опита-наистина цял живот се налага да се приспособяваш - на работа, в семейство т.е. и този опит е важен.Ако положението е такова, че е жизненоважно да се премести-да действат щом има възможност.
Виж целия пост
# 17
Разгледах профила на това"момиче" ... това по- скоро е жена/майка. В другите постове пише, че детето ѝ е на 12 г. Нещо не се връзва.
Виж целия пост
# 18
А обмисляла ли си първо просто да смениш класа? Съседните класове как ти се струват?
Иначе Дънди е писала какви възможности има - можеш и самостоятелна форма на обучение да започнеш, и училището да смениш, не е трудно.
Аз съм сменяла и клас /заради стипендия към фабрика, която изискваше да съм точно определена специалност/ и училище /за да си спестя една година излишно учене горница/ - сама си решавах, сама си проучвах - нищо сложно няма. Само баща ми е идвал с мен, защото бе нужен и негов подпис. Но не съм съжалявала за местенията, имаха си цели, постигнах ги.
Да намериш подходяща и спокойна среда, в която ще прекараш следващите4 години от живота си, също не е маловажна цел. Вземането на две години за една точно тази цел няма да постигнат, ще се натовариш излишно.
Виж целия пост
# 19
Здравейте!
Търсейки подходящата тема за това което искам да попитам относно образованието се спрях тук и се надявам да получа нужния отговор
Мой близък е с основно образование т.е завършил е 8клас но иска да продължи образованието си но е на 45г.Възможно ли е това но да не е вечерна форма на обучение понеже не го позволява работата му.За средно да вземе по две години за две?????
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия