Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тема Незабравима (Unutulmaz) 257

  • 63 752
  • 650
# 645
Изгледах няколко серии от споменатия сериал,но не съм впечатлена,на Йози според мене и отива повече да стои пред камерата.
Разбира се, че бих предпочела Йозка да е пред мен?!  Предполагам мнението да ти е такова поради разкъсването на сериала, защото аз няма за какво да се хвана и да критикувам в него - освен добрата актьорска игра има добра идея, стегнат сценарий, няма преекспониране и разтягане до безкрайност...май има още за добавяне, но спирам. Ако това е първи сериозен опит на Йозлем, мога да кажа, че се е справила прекрасно и има бъдеще И като сценарист!
Забравих да добавя, Надe, че намерих сериала с руски превод. Дано бТв да го излъчат докрай.
Виж целия пост
# 646
Нали Йозлем не е водещ или основен сценарист, а е част от екипа сценаристи, доколкото разбирам, така че вероятно идеите не са само нейни.
Виж целия пост
# 647
Нали Йозлем не е водещ или основен сценарист, а е част от екипа сценаристи, доколкото разбирам, така че вероятно идеите не са само нейни.
Тук са само две
Виж целия пост
# 648
Вярно, че са само две, но пък другата е на първо място и с три имена, та затова сигурно леко съм се заблудил. Честита Коледа на всички - бъдете здрави и щастливи!
Виж целия пост
# 649
Привет, Незабравими!
Отдавна никой не е писал тук, по-точно , от миналата година. Wink За нашите любимци няма материал - нито снимков, ни някое редче някъде по пресата. Макар, че не е по темата ни, бих изказала възхищение от сценаристката работа по "Кузгун-Гарван-Черна птица". Споделих, че там се мъдри името на Йозлем. Ако това е нашето момиче, не мога да кажа друго освен Браво, Аферим, Ашколсум, Машала, Тебриклер!!! Simple Smile Дори и името й да е 2-ро?! Сбит, стегнат сценарий и определено не е за харема, където има само мъка и сълзи. Тук има смисъл, поука, развитие и...странно за "погребалната агенция" Ай Япъм - щастлив край!
Виж целия пост
# 650
Кой знае дали сценаристите не са дадени по азбучен ред, а не според приноса.
Бурджу Гьоргюн Топташ
Йозлем Йълмаз
Тука обаче може вече да са и по принос - става дума за сериала "Черна любов/Кара Севда" от 2015 г. Не знам дали са го давали у нас:
Йозлем Йълмаз
Бурджу Гьоргюн Топташ
Анъл Еке
Йозлем не спира да ни изненадва. Какви още таланти притежава тази жена? Понякога за хубавите жени казват, че да са хубави им стига и няма нужда друго да правят. Йозлем обаче не мисли така!

Всестранно   

Край нямат твоите дарования
Не стига ти омайващ чар
Не стигат ти прекрасни очертания,
та от сценарии чакаш хонорар

Не стигат ти екранните ти роли
Не стигат ти изкуствени сълзи
Не дочакахме от сцените ти голи,
сред сценаристи ти се нареди

Не стига рейтинг даже в небесата
Не стига слава, обич по света
Мъжете да ти бъдат във краката
за тебе май е празна суета

Следим те, знай, изкъсо и отблизо
Твои фенове сме верни до живот
Дори и в тая най-противна криза
Унутулмаз остава в сила код
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия