Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Йоркширски териер - тема 10

  • 55 672
  • 782
# 750
Привет, студените периоди от годината обувате ли обувки на кучетата си?
Не. Извеждам я нормално, с яке. Но гледам да няма сняг. Много хора ит квартала не ги извеждат зимата въобще.
Виж целия пост
# 751
И аз НЕ! Отварям скоба да спомена специални случаи, при които би се наложило слагането на обувка - наранена лапа, която не трябва да се замърсява или мокри, наложителна разходка по улици третирани със сол или химикали зимно време срещу заледяване, екскурзия/поход през скалист/ каменист/ трънлив участък с цел да се предпазят лапите. Или изключения в този дух.
Ако целта е просто обувки за шик, или да не му е студено на детенцето не съм почитател. Както и на издевателства от сорта на бански, шапки и шалове, халати, пижами, чорапи в къщи и лак на ноктите Joy
Зимата се разхождаме, ако тя иска. Извеждам и ако и е кеф-ходи, ако не - се прибираме. Моята не обича кално и мокро и в такова време почти не излизаме, но ако има пухкав сняг кефа е много голям и с удоволствие обикаляме където е чисто и ненаръсено с разни препарати и химии.
Виж целия пост
# 752
Аз само яке обличам. В силен дъжд не извеждам, много мрази. Под -10 градуса също не извеждам. Много е зиморничава и категорично отказва да излезе. Запъва се на входа и трябва да я влача на сила, което при положение че не пишка навън няма никакъв смисъл. От -10 до + 10 излизаме, но за по-кратко - 20-30 мин. На снега и моята много се радва и обича да скача в него.
Виж целия пост
# 753
Нашия го учим да пишка и ака навън, малко го разхождаме по 10-15 мин. и мисля да излиза за тези нужди и зимата.
Виж целия пост
# 754
Привет от Варна. От месец си имаме в къщи прекрасен Вито-Йорки на 4 месеца, тежи 1.400кг.Храни се с РК за дребосъци. Мисля,че много му харесва. Много е добричък, адски лаком, навън постоянно търси някакво боклуче да си хапне.Особен фаворит са му издъвканите дъвки!!! Дебна непрекъснато.
Ще опитам да сложа снимка, ако не стане, ще прочета инструкциите .
Виж целия пост
# 755

Ето го Вито, тук обикаля и търси ,,сестра си"-заека:))))) Joy Joy Joy

Имаме и зайка Съни-страхотна комбинация са:)))
Виж целия пост
# 756
Ние имаме папагалче. Двамата са пълен екшън!
Виж целия пост
# 757


Хихихиххих
Виж целия пост
# 758
усмивка:-), страхотен екип са. Има опасност кучето да реши, че е заек. Обикновено на някой етап си въобразяват, че са хора, но тук случая е друг Joy. Сладури Simple Smile))
Виж целия пост
# 759
Големи сладури. И на нашия много му порастна бритона, но не стига за връзване, като шапка с козирка е Joy
Виж целия пост
# 760
Здравейте Simple Smile
Отново проблем с моята бебка Sad
Долните зъбки паднаха на тяхно място растат постоянните до тук всичко е добре.....,нооо горните не паднаха отдолу се показват постоянните,стават на два реда.Дъха в устата започна да мирише лошо. Вие как се справяте с лошия дъх на сладурите си?
И другото което ме притеснява е ,че ще трябва оперативна намеса за премахване на бебешки те зъбки и най-вече ме притеснява пълната упойка понеже тя е доста дребничка едва 770гр в 7-ми месец Sad  а ако след това не успеят да я събудят Sad Споделете, ако и Вие сте премахвани зъбки с операция.
Виж целия пост
# 761
Ако се клатят, може да ги извадят и без упойка. И нашият имаше едно горе, което не падна. Много ме беше страх от упойката, но се клатеше и той даваше да го пипам. В клиниката казаха, че ако даде и на тях, няма да го упояват. Само го дръпнаха. Най-добре говори с ветеринаря си.
Виж целия пост
# 762
За жалост нашите не се клатят и вета каза,че оперативно ще трябва да се махнат,но първо новите трябвало да излязат напълно Sad
Виж целия пост
# 763
За съжаление много често се случва при дребните породи. Нашите ги махнаха, когато я кастрираха. Ако ще я кастрирате това е най-добрия момент. А упойката си има своите рискове. И мен ме беше страх. Но ако докторът си знае работата няма страшно. При нас всичко мина добре. А теглото само по себе си не е проблем. Даже обратното. При хората наднорменото тегло може да причини много усложнения при анестезия. Докато бебета по 500-800 гр се оперират без проблем. Няма причина при кучетата да е различно.
Виж целия пост
# 764
Вета каза,че трябва да достигне минимално тегло поне 1кг.. Иначе нямало как да я приемел преди това за да я оперира, понеже риска бил много голям. А той такава отговорност не можел да поеме.  Затова съм и толкова притеснена. 😞😞😞 Другото което каза е ,че може да остане с двата реда зъбки. Те щели да паднат,но чак след 5-тата година,но това имало своят риск,понеже щели да събират храна помежду си и вероятността да се развалят постоянните била голяма. 😞
И дъха и започна да мирише. Тези дни ще и взема от денталните стикове да видим дали ще има ефект. Sad
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия