Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

  • 15 280
  • 771
Привет и добре дошли отново в системата на образователния говорилник. Имаме bug в системата, който трябва да се оправи. Работим по въпроса Thinking.

Това е платформата за лек спамо-чат на хората, инвестирали и инвестиращи много в образованието на децата си. Инвестицията - усилия, време … може да не е само финансова, но предупреждавам, че тук не е място за участници, които не вземат сериозно образованието и тяхното писане е вирус, срещу който ще се активират всички известни на човечеството защити People No Good

Лайтмотив на темата: Рано е още за отменяне на пътувания и почивки. Surfer, автор: sadlady Kissing Heart

Предишни версии:

тема 1
тема 2
тема 3

Моля, прочетете и дребния шрифт:
- Нека не използваме лични квалификации и нападки срещу потребителя отсреща (той не е виновен, че има лично мнение - каквото и да е то)
- Писането на провокации и напътствията да се ползва модератор, ако провокациите дразнят, е по-нелепо и от изказването да се инжектира дезинфектант на пациентите с коронавирус  
- Речник, неподходящ за лица под 18 г., не е ОК
- Дългите постове се възприемат по-добре, когато се разделят на абзаци
Само това е, но списъкът явно ще расте с всяка нова тема. We are working on it...
Виж целия пост
# 1
Ако мислите да буквате полети, Търкиш еърлайнс имат убийствени цени в момента.
Благодаря за темата
Виж целия пост
# 2
Ние имаме три летни през юли, август и септември, които засега не са отменени. Едната обаче е с дълъг полет на катарците и за полета взех ваучер, а самият хотел засега е букнат с капаро, което седи, защото почивката е през септември. И на тези през юли и август им седи капарото за хотелите.

В букинг имахме едно пътуване до Рим в началото на май, за което се уговорихме с хоста да ни приеме по друго време, когато отмине пандемията. България еър и Алиталия засега не са върнали нищо, но чакаме ваучери.

Пожелавам на всички много прекрасни почивки и да качим малко снимки. Може тук, ако дотогава не пренесем темата в Google Classroom или нещо от сорта Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 3
по въпрос на журналист за малките и големите ученици - чудят се. Остават си на чуденето и чакат.
Виж целия пост
# 4
Други се чудят и решават. Тези само изказват мнение, че може да се влоши картината, ако ученици тръгнат на училище или отворят къщите за гости.
Виж целия пост
# 5
Така старателно изчетох мненията, че забравих да натисна бутона "Следи"...в свое оправдание да кажа, че все още не си бях допила кафето.
Виж целия пост
# 6
Ако решите да правите затворена ФБ група, ми пишете, за да се включа.
Приятно писане тук ви желая. Е, не на всички.😀
Виж целия пост
# 7
Ако искате да се включа, и мен ме бройте в групата.
Виж целия пост
# 8
Титина, За какъв период на пътуване са офертите? Гледах за началото на другата година и не ми се видяха намалени.
Виж целия пост
# 9
Аз пък все си мисля, че излизането на учениците  в грипна ваканция оказа много голямо влияние на разпространението. Не знам какво се чудят. То освен да решат дали да ги пуснат, трябва да решат и как. Не мога да разбера и какво е това чудене за НВО 4 - да се отмени и толкова. И без това от него полза никаква. Само ще обикалят чужди квестори насам-натам, че нали тази година решиха да са външни.
Виж целия пост
# 10
Аз не съм сигурна ,че това лято бих била спокойна да отида някъде. Може би към септември-октомври, ако не тръгне нова вълна.
Виж целия пост
# 11
Мисля, че ще решат да направят само изпитите за седмокласниците и за зрелостниците. За четвъртокласниците и десетокласниците вероятно ще отпаднат, те и не са кой знае колко важни.  А лошите резултати ще се оправдаят с това колко е била трудна ситуацията за всички и дъра-бъра.

Голдева, редактирай си поста, сложила си грешен цитат.
Виж целия пост
# 12
Добро утро!
Благодаря Аш!
Виж целия пост
# 13
Благодарност и от мен!
Два оперативни въпроса по отстраняване на бъга: 1. Може ли да редактираме заглавивто в посока Образователен говорилник - спамо-чат на хората, интересуващи се от ЧУ 2. Дали няма да се справим с бъга, ако просто независимо от простотията, глупостта, лъжата или злобната провокация, която прочетем в поста на едни 2-3, и това, което мислим взривно или не в момента,  игнорираме, ама наистина и напълно. При мен се получи, въпреки че фитилът ми принципно е с отрицателни стойности и също болезнено не търпя парвенющина и ограничено мислене?
Виж целия пост
# 14
Така старателно изчетох мненията, че забравих да натисна бутона "Следи"...в свое оправдание да кажа, че все още не си бях допила кафето.

Ама то нали като напишеш мнение и автоматично започваш да следиш?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия