Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на котки – Тема 102

  • 49 511
  • 767
# 765
A, не, не исках да кажа, че е агресивен (огромен, да) – ние имаме и куче, така че то се грижи да изскача когато му е времето, но новата котка просто надуши храната, очевидно. Сега преместих купичката.
Ще видя линка, благодаря! ( аз сега направих някакъв р-р сода и оцет, да видим, ако нищо не помогне ще търся специални продукти, но не искам да прогонвам пък моята котка:-)

Настоятелно ти препоръчвам да прегледаш линка преди да действаш с каквото си си наумила. Има определена последователност, в която се прилагат нещата. Да не стане така, че после нищо да не може да изчисти препишканото.
Виж целия пост
# 766
Заповядайте в новата тема

Ако има желаещи да ги включа в списъка с любимците ни, пишете ми!

И не забравяйте данъците!  newsm53
Виж целия пост
# 767
Ходихме на ветеринарен хомеопат, предписа 7 лекарства, купихме ги от Хом. аптека и ги пратихме по Еконт. От утре почваме да се борим. Ако не успеем да му удължим живота, то поне да му облекчим страданията.

Привет! Стабилизирахме кот и вече седмица се храни самостоятелно. Молбата ми към вас е да ми препоръчате качествена висококалорична, но вкусна мокра храна (пастата не я понася, заради насилственото и консумация). Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия