Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С патешка походка мама се клатушка, ДЕКЕМВРИйчето расте и слушка ! {тема 8/2020}

  • 25 629
  • 778

Анкета

Заглавие на следващата тема:

Опции:

# 765
Малечка, не знам дали си от София, онзи ден ми препоръчаха да видя в LC Waikiki аутлета на Ботевградско, че имало много неща. Бях измрънкала, че нищо никъде не си намирам или ако има е нещо като палатка.
Четох, че хората са доволни и от сутиените на HM.
Аз също си взех на Лидъл 2 размера и по-малкият ми стяга... да видим дали няма към края да си търся други.
Да не ни заключат темата, че прескочихме 50 стр. Confused
Виж целия пост
# 766
Изгубен аз си се мажа с Дийп Релийф от време на време. АГ-то каза, че няма проблем , стига да не се клепам всеки ден.
Виж целия пост
# 767
Деси, Анн, и ние ще се вихрим с подобни рисунки, вдъхновени от новите ни пердета 😁 вашите са чудни 😍

Виж целия пост
# 768
Прекрасни снимки Heart
Виж целия пост
# 769
Сладка, моите съболезнования. Дръж се и изобщо не чувствай вина, че няма да присъстваш. Брат ти не би искал да подлагаш на риск себе си и бебчо, а и тук всичко е пламнало с този ковид.
Жанинче, бързо оздравяване. Момичета, пазете се, защото е пълно с болни, дано до декември истерията да премине, нали уж “взимат мерки”.
Стаите са ви станали страхотни, на мен също ми се искаше да сложим някъде рисунки, но имаме свободна само една малка стена, тъй че по-скоро ще се проявим на тавана. Харесала съм един фототапет, ама все не ни остават свободни средства за него. Този месец имам рожден ден, ще си го пожелая за подарък 😃🤷🏻♀.
Виж целия пост
# 770
Сладка, искрени съболезнования. В много религии е забранено на бременни да припарват в близост до каквито и да е  погребения. Новият живот трябва да се пази. Не се обвинявай, а си направи личен помен по някакъв начин вкъщи. Брат ти е с вас и ви желае доброто.

Момичета, за Комплекта за изписване съм в неведение. Подариха ни този плетен комплект и е ми много сладък + порт-бебето...


В чуденка съм дали да взема отделно шапка, ръкавички и терлички (какво ни трябва за изписване?!?), или да взема отделно комплект?!?!?
Виж целия пост
# 771
HappyRSmile, много е хубав комплекта. Едни чорапки, ръкавички и шапка и сте тип топ.
Виж целия пост
# 772
Сладка, искрени съболезнования. В много религии е забранено на бременни да припарват в близост до каквито и да е  погребения. Новият живот трябва да се пази. Не се обвинявай, а си направи личен помен по някакъв начин вкъщи. Брат ти е с вас и ви желае доброто.

Момичета, за Комплекта за изписване съм в неведение. Подариха ни този плетен комплект и е ми много сладък + порт-бебето...


В чуденка съм дали да взема отделно шапка, ръкавички и терлички (какво ни трябва за изписване?!?), или да не му мисля, а да взема един Комплект?!?!?

Страхотен комплект. Под него иска тънко боди памучно, ританки, шапка памучна, чорапки,ръкавичка.... Има ги поотделно, няма смисъл от цяяял друг комплект.
Виж целия пост
# 773
Sladkata моите съболезнования, може би наистина не е сега моментът за пътувания (дори казват, че ще спрат и полетите към/от някои страни).
HappyRSmile комплектчето е супер, може би ще ти трябва и едно боди за под комплекта (струва ми се с къс ръкав ще е добре).
Момичета стаите стават невероятни Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Доста се бях притеснила снощи, че и днес ми е още напрегнато, ама съм на тонове и ще видя дали и док не може да ме погледне. Бебе е доста активен от снощи насам, не е спал много (както и аз) Anguished
Виж целия пост
# 774
Хайде да ни е честит ноември месец. Все пак още 2-3 седмици ще е добре да постискаме бебетата на топло.
Жанинче, как си, оздравя ли?
Деси, Анн, много хубави стени с планини.
КитКатти, отпочивай си повече и дано се успокоят нещата. По принцип болезнените контракции са опасни, другите са ок.
Едно минорно ми е днес - в тон с облачното време, а съм на преглед чаак след 9 дни.
Елина, много ми харесва твоята избрана дата 27-ми.  Хем е след скорпион, хем преди декември. И аз мисля в тази дата да се целя, ама да видим какво ще ми се получи. Simple Smile
Виж целия пост
# 775
Fifiana, благодаря, че питаш. По-добре съм като цяло, но не мога да кажа, че съм напълно възстановена. Вчера приключих антибиотика, който взимах десет дни и се надявам, че след спирането му няма да има влошаване ( той и не помогна с нищо така или иначе) . Връща ми се обонянието, спя добре, кашлям рядко и продължавам с витамини, биозин, почивка.
Днес личната ми предложи все пак да си пусна тест, но аз съвсем не виждам логика. Вече десет дни сме вкъщи и без това, ако ми сложат още 14 - ще раждам вкъщи също Simple Smile
Виж целия пост
# 776
Днес преглед в 35+1 бебето тежи 2770 грама, все още седалищно, като новото е 2 пъти увита пъпна връв около вратлето.
Тоновете са добре.
Следващата седмица съм отново на преглед и ако не се е обърнал, ще трябва да избирам дата 25-27.11 с термин 06.12. Ако се е обърнал пък, ще ми сваля конците от серклажа с прием в болница на 18.11.
Докторът иска да изследвам Д-димер, тъй като накрая кръвта се сгъстява повече, аз съм на инжекции клексан 0.4 заради три нискорискови фактори свързани с тромбофилия.
Виж целия пост
# 777
Хайде в новата тема. Nature Partly Sunny
Виж целия пост
# 778
Здравейте и от мен. Днес първите тонове бяха супер. После на ЖК при др. Станева - бебо в 33+5 е 2200гр, главично. Взе ми пак влагалищен секрет за МБ, ПКК и урина. Записах час за 26.11. при др. Христов за махане на серклаж. Станева каза че не иска цели 24 дни никой да не ме е погледнал и ми каза да се запиша за 19.11. при др. Стоянова за преглед, че самата нея няма да я има. Каза ми че ако нещо преди махането на серклажа започнат контракции, които да са силни,  това може да предизвика силни болки около конеца и да отивам в Надежда, за да не се разкъса шийката. Разбрахме се че въпреки че е в отпуска,  да я държа в течение по вайбър за всичко . Взех си и 45 дневния болничен, днес ще мина с него през фитнеса да го покажа да ми удължат абонамента,  че имам едногодишна карта.
Сега плащам данъка на колата и минавам на технически преглед, че се оказа, че си пърпоря с нея по улиците с изтекъл преглед.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия