Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неуспешно активиране на допълнителен пакет MB на Виваком

  • 631
  • 5
Плащам сметки към Виваком онлайн и като подарък ми дават пакети с мегабайти, които подарявам да един номер, който не е на сметка. До миналия месец нямах никакъв проблем, но от този при изписване на номера излиза надпис в червено "Допълнителният пакет не е съвместим с избрания мобилен номер.". Помислих си, че вече пакетите не могат да се подаряват на номера, които не са на сметка, но в Правила и условия не пише такова нещо. Писах им, звъняха ми - не ми казаха, че номера на ваучер не могат да се възползват от тези мегабайти. Питаха ме за приложението, за телефона ми (като устройство), но аз им казах, че плащам и подарявам мегабайтите през профила на сайта им. През приложението също ми излиза този надпис. Последно (преди няколко дена) ми писаха, че сигналът ми се обработвал от специализиран екип.
Вие имате ли такъв проблем? 
Виж целия пост
# 1
Аз този месец за първи път реших да пробвам. Имам няколко номера. Първо пробвах на този с ваучер и ми изписа, че не е съвместим. След това пробвах на другия номер с абонаментен план и веднага дойдоха.
Виж целия пост
# 2
Последното им съобщение е от 17.01. Все още нямат отговор по моя проблем, който явно не е само мой. Щом и при други хора не става, значи са си променили правилата, но никъде не са упоменали за това.
Виж целия пост
# 3
Вчера отново им писах и днес ми отговориха: Бихме искали да Ви информираме, че към момента се работи по отстраняване на технически проблем за предоставяне на подарък MB  към предплатена услуга.
От колко време го отстраняват този проблем... Преди половин месец им писах за първи път, предполагам не съм единствената.
Виж целия пост
# 4
Вече са си проминили условията, като не са описали кой точно може да се възползва от пакетите.
Пакетът може да бъде активиран на определени планове за мобилна услуга, собственост на даден клиент, или да бъде подарен на друг мобилен номер на определен план от мрежата на VIVACOM. Списъкът с абонаментните планове, които могат да се възползват от пакетите, е динамичен. При подаване на заявката клиентът ще получи информация, ако пакетът не е приложим за неговия план или за плана на услугата, на която иска да го подари.
Виж целия пост
# 5
Пак калташки номера.
Реклами, зарибявка...накрай хоп, ма не става...
Еййййй...няма да се оправим.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия