Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Starlyf Smoke Free Grill - бездимен грил

  • 2 950
  • 5
Здравейте,

Искам да ви споделя мнението ми за тази скара (Starlyf Smoke Free Grill).
Закупихме въпросния продукт от telestar (TV Boutique) с надеждата да свърши работа и да я ползваме по-дълго, понеже е по-скъпа от обикновена скара. Уви, грилът пристигна все едно е сглобен по труд и техника от второкласник.
Въобще не е бездимен, както обясняват в рекламите;  не награвя равномерно, ами само в центъра; тавичката се мести, защото не е пропорционална на скарата - по-малка е. Пари на вятъра. Върнахме им я в абсолютно непокътнат и чист вид с доставка за наша сметка (15 лв), но не одобриха рекламацията ни.

Вярвам, че ситуцията ще е от полза на някой се двоуми дали да си купи въпросната скара, а и продуктите, които предлагат в сайтовете им.
Виж целия пост
# 1
Защо не одобриха рекламацията?
Вие явно сте я ползвали, за да забелебжите тези недостатъци, за които пишеш. Да не би да искаха да не е ползван продуктът?
Учудена съм, че не нагрява равномерно. Толкова наблягат на това в рекламата!
По принцип не виждам как нещо може да се пече без дим, би  било абсурдно да няма дим, макар че е част от наименованието на продукта.
Мислех напролет да си купувам такъв грил и се интересувам от темата. Другият вариант ми е в пъти по-скъп.
Виж целия пост
# 2
Знаете как е в България...
 В упътването пише, че е за употреба само в затворено помещение. Спестете си главоболията и потърсете друг вариант, казвам ви го като на приятел.
Виж целия пост
# 3
Съгласна съм диана86. И ние искахме да купуваме такава скара и мъжа ми звъня на номера им, да пита, ако я поръча от нета може ли да я вземе от магазина, с цел избягване транспортни разходи. Казаха не. Питаха щом сме от Варна защо не си я купим от магазиан. Казахме, че искаме да си гарнтираме правилния избор с 14 дневния срок за връщане според закона и публикуван и на сайтаим . Предложихме вариант покупка от нета и връщане в магазина. Казаха не става.Почнаха да ни убеждават, че можем да я видим в магазина и да не се налага да я връщаме. С две думи убедиха ни да не купуваме от тях. Сега разбирам, че сме постъпили правилно. Само да добавя, че се е случвало да вземем скара от нета да не я харесаме и я върнем след ползване. Накрая купихме Тефал Оптигрил-тип ракла, и то за втори път. Първия не я харесахме, че не е съвсем бездимна, а и покритието не е съвсем еко (не съвсем безвредно). После пробвахме още няколко варианта и се върнахме на Тефал отново. Като бездимност и лесно почистване е ок, но ке е камък, керамика или мрамор...та търсенето продължава. Идеалната скара за нас е да е оребрена, бездимна, незалепваща, с капак, от камък или керамика или мрамор или гранит или титан.Да става за апартамент.  Е, явно няма да е от телестар.
Виж целия пост
# 4
Благодаря ти, че сподели тази важна информацията! Точно щях да си купувам такаква скара, заради нещата коите рекламират /че е без дим, нагрява равномерно и т.н./, а всъщност скарата не притежава. Искат за нея цели 100 лв., а тя явно не струва и 50 лв. Хубав ден!
Виж целия пост
# 5
Благодаря за споделеното 🌸
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия