Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Перилни препарати и омекотители – 64

  • 30 622
  • 723
# 720
strawberry84 изненадана съм колко добре са се справили капсули Рекс на 40 гр. Благодаря за споделеното. И все пак не бих си купила.
Спомням си, че преди доста време бяхме коментирали материи, които и след изпиране миришат на неприятно, тежко, спарено. Преди малко не издържах и смених чиста и прана калъфка, от комплект на ок. 10, красив, но по-малко ползван.
Открихме ли начин да се премахне тази миризма? Спално пера с препарат за бяло, 60 гр, памук.
Виж целия пост
# 721
Спално пера с хавлии на 60 градуса с прах за бяло.
    Относно аромата. Водата тук при нас е гадна. Ако няма омекотител, прането понамирисва на тиня. Даже съм мислел, че пералнята е мръсна, ама е чиста. Ако нямам омекотител, аз слагам съвсем малко белина и мирише на чисто. Иначе само праха не мирише.
Виж целия пост
# 722
Водата общо взето в България, е гадна. Ако няма омекотител, прането понамирисва на тиня. Даже съм мислел, че пералнята е мръсна, ама е чиста. Ако нямам омекотител, аз слагам съвсем малко белина и мирише на чисто. Иначе само праха не мирише.

Не мога да се съглася. Аз не използвам омекотител, но прането ми не мирише на тиня. Направете си една профилактика на пералнята.
Ползването на белина в пералнята е противопоказно, освен ако няма специална програма за нея.
Виж целия пост
# 723
Хайде да се местим в Новата тема Grinning .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия