Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кич ли е декоративното пано?

  • 2 626
  • 38
# 30
Защо не си изберете любими снимки, да им измислите хубави, цветни рамки и така са освежите кухнята?
Виж целия пост
# 31
Реших-ще заложа на картина!
Благодаря на всички отзовали се.
Виж целия пост
# 32
Според мен много зависи от самото пано, една приятелка си поръча и ме надъгва и мен да си поръчам. Направиха и картина по нейн дизайн и размер, който и се върза с дизайна много хубаво.
Виж целия пост
# 33
То само по себе си е добре, съчетава се цветово, но лично на мен ми евтинее. Като да си сложа фототапет (в соца бяха върха на сладоледа). Лично за мен една боядисана дори в различен цвят стена от останалите е по-стилно, отколкото подобни "картини". Иначе бих сложила картина, ако държа да е тип "картина".
Виж целия пост
# 34
На мен пък ми е прекалено голямо и прекалено в тон. Иначе нямам мнение, малко на гоблен прилича. Две малки картинки в рамки щяха да са доста по-добре, дори и да не са картини - нещо в паспарту.

Но разбира се, това е моето субективно мнение, най-важно е собствениците да са доволни и да им е приятно да си го гледат.
Виж целия пост
# 35
Комбинацията с възглавничките идва повече.
Виж целия пост
# 36
Първо бих сменила дивана с все възглавничките ...
Виж целия пост
# 37
Няма универсален вкус.
Затова не е важно кой харесва черната ти баня, ако теб те кефи. Ти ще се къпеш в нея, и ти ще стоиш на дивана или до паното.
За разлика от съседната тема, където още в заглавието "Хигиенично" е обективно оксиморон на "стар диван втора употреба", тук  действително е въпрос на субективно усещане и няма верен отговор.
Виж целия пост
# 38
Какво значение има дали за другите е кич ако на теб ти харесва? Преди години, докато бях още бедна студентка, си купих от уличен продавач във Флоренция най-обикновен плакат- репродукция на някаква неизвестна за мен картина. Така и не разбрах до ден днешен нито автора, нито името на картината, но тя още виси в рамка на стената в спалнята ми и всеки път когато я погледна си мисля колко е красива и ми носи щастие. Хич не ми пука, че е евтин плакат от улицата - щом ме прави щастлива, значи всичко е наред.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия