Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мазило за болки в краката

  • 452
  • 5
Добър ден искам да попитам с какво се мажите когато ви болят краката. Или приемате някъкви хапчета. Запознат съм със известните Волтарен, Диклак и фастумгел. Питам за друго от което сте доволни
Виж целия пост
# 1
Все пак зависи и от какво точно болят краката – проблемът може да е ортопедичен, съдов, ревматологичен... Оттам и мазилата може да са различни.
Иначе става пенсионерска седянка...
Виж целия пост
# 2
Болката с какъв произход е?
Виж целия пост
# 3
Виж целия пост
# 4
За болки в коленете - Артрела маз на Хималая и Ревмалгон от серията 911. От доволни възрастни хора с наистина проблемни колене, въпреки че тук не става ясно от въпроса къде болят краката.
Виж целия пост
# 5
За болки в краката може да се приложат два вида мазила - охлаждащи и загряващи. Зависи вие какви търсите според вашата ситуация. Има болки, които е противопоказно да се загряват и тогава трябва охлаждане.

Аз за загряване, обикновено след тренировка или дълга физическа активност като бързо ходене, кардио или стоене права продължително време, използвам загряващ лосион с алое вера. Успокоява, релаксира мускула, отпуска.
Майка ми, която я боли стъпалото, каза че по-добре се чувства от охлаждащия МСМ гел с алое вера. Много по-добре я обезболявал и успокоявал.
Индивидуално е
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия