Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси, отговори и съвети-92

  • 16 338
  • 776
# 765
Нов извадихме на голямото още като се прибрахме от родилното.
За какво я ползвате всъщност?
Виж целия пост
# 766
Все още няма здравна книжка малката ...от къде се взима и за какво се ползва наистина....
Моята също предимно за зъболекар я ползвам.
Виж целия пост
# 767
Аз не съм вадила такава книжка.
Не е ли време за нова тема?
Виж целия пост
# 768
Педиатърката ми каза да купя и да нося здравни книжки още при първата консултация. Тя си ги подпечатва и заверява в ЗК. Там се нанасят всички ваксинации и съответно кога са поставени. Мисля, че всяко дете си има здравна книжка. Не знам за какво друго се ползва, чувала съм, че като пътуваш с детето някъде е хубаво да се носи, ако се наложи да бъде прегледано в спешен кабинет понякога ги изисквали.
Виж целия пост
# 769
Здравната книжка, така наречената синя книжка, я взехме от Здравната каса. Там са нанесени данните на детето + данните на личния лекар. Иначе си имаме отделен картон, който е при педиатъра и там нанасят ваксини и т.н.
Виж целия пост
# 770
При нас също ваксините се нанасят в имунизационна книжка, не в здравната.
Виж целия пост
# 771
Да, имат си картони, които стоят при педиатъра. Отделно си имат сини книжки, които са си в мен и ги нося, когато слагаме ваксини. Там също се нанасят.
Виж целия пост
# 772
Една време, когато измислиха джипито тогавашната си ми даде моята.
На синът ми поне аз не съм купувала. Лекарката нанася нещата в картона...да взема да я питам сега на консултацията ли...аз и за зъболекар не съм я ползвала.
Виж целия пост
# 773
Плачат ли вашите бебета /1г почти направи/ при смяната на памперса? Нещо страшно става у нас. И то от скоро, не знам какво съм объркала ама нищо не помага - гащи, памперси, прав, легнал - оглушавам. В истерия е направо.
Също да ви питам карате ли им се? Онзи ден на 30тото казване не към горещата печка с последващо тръшкане и пищене ........ еми не ми издържаха нервите
Виж целия пост
# 774
Моето е на 1 год. и 7 месеца и повече от всякога се тръшка при смяната на памперса 😁
Виж целия пост
# 775
Не реве ама е швъргало. Баща си много го рита, мен не. Но преобуването и преобличането са мъка! Аз не се карам за печката. Слагам една табуретка и вече не може да ходи там. Ако не разбира от не, просто го отмествам и гледам да го разсея с нещо друго.
Смешно ми е , когато батко му му казва да не пипа там, че пари. . Все едно до вчера него учих , че е така, сега той учи брат си
Виж целия пост
# 776
Заповядайте в новата тема -

https://www.bg-mamma.com/?topic=1344260
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия