Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Съвет относно научаването на английски език

  • 1 027
  • 4
Здравейте мами бихте ли ми препоръчали за да мога да почна да разбирам английски когато го чувам кое е по добре да направя да слушам филми на английски, да посетя курс по английски за слушане или е най добре в англоговоряща държава?
Виж целия пост
# 1
Език се учи най- добре в среда с хора, на които това им е майчиния език. Имай предвид, че отделните райони имат и различни диалекти и може в началото да се чувстваш като теле в железница. Но ако нямаш възможност за чужбина- филми и клипчета със субтитри на английски, за да можеш и да чуеш думата и съответно да я видиш.
Виж целия пост
# 2
Филми и сериали със субтитри. Не съм живяла в чужбина, но съм изгледала сума сериали на английски и нямам проблем с разбирането като ми говорят.
Виж целия пост
# 3
Курс по английски конкретно и само за слушане не мисля, че има. Но така или иначе, за да можеш да го разбираш добре, трябва да минеш през всичко - и четене, и писане, граматика и т.н.
Гледането на филми/сериали също определено помага, може да ги гледаш с англ. субтитри, така хем слушаш, хем четеш.
Виж целия пост
# 4
Пусни си клипчета на песни в ютюб, има такива дето текстът върви на екрана
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия