Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво е това, според вас?

  • 1 027
  • 4
Съжалявам за късния час, но мира не ми дава да разбера какво е това. Забелязахме го преди няколко часа. Прилича на брадавица, но възможно ли е да е такъв цвят? А е и някак по-плоско. Предполагам, че е излязло вчера-днес. Ако е от повече дни щях да го видя.
Виж целия пост
# 1
На мен ми прилича на бенка, която не е от вчера/днес.
Виж целия пост
# 2
Благодаря ви за споделеното мнение, но сме 1000% сигурни. Най-странен ми е цветът - не е кафяв, а хем е леко прозрочно и в същото време чернее. Нашият педиатър каза просто "наблюдавайте го", но утре ще го заведем на дерматолог. Все пак исках да видя дали и при друго дете се е появявало нещо подобно.
Виж целия пост
# 3
Папилом?
Виж целия пост
# 4
Това е папилом, причинява се от вирус, който лесно прониква през минимално раздразнен кожен участък, например при протриване на шията от якѝ, шалове, колиета. Не е изключено да изчезне от самосебе си, но ако продължава да расте най-удачно е лазерното третиране - става за секунди, почти безболезнено и без белези.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия