Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вкусно , ресторанти и т.н. в региона на Банско и село Баня

  • 4 096
  • 9
Моля препоръчайте ми места за хапване проверени в Банско и в село Баня
да е  вкусно сготвено голеееми порции, чисто и разбира се дайте ориентир  за цените 
май прикалих  Mr. Green
Виж целия пост
# 1
В Банско общо взето порциите са маааааааалки, а цените голееееееееееми Mr. Green
Виж целия пост
# 2
Бях там през октомври, наистина още не беше сезона а цените бяха доста солени, но още първата вечер попаднахме в една приятна кръчма и тя се оказа с най-приемливи цени в сравнение с другите , които посетихме- "Касапинова къща"- намира се в една уличка в дясно от площада със статуята на П.Хилендарски/ центъра на града/. Покани  ни едно момче , което стоеше на площада и раздаваше реклами. Бяхме доста подозрителни и като за първа вечер, но пак повтарям останахме с много хубави впечатления от обслужването и кухнята- пряват много вкусни пърленки. Там кръчмите са главно по улица Пирин, всички са приятни, но има и голяма разлика в цените. И порциите са доста миниатюрни, но наливното вино навсякъде беше чудесно.
Виж целия пост
# 3
Аз работя в Банско, но нямам много  опит с кръчмите. Ние се храним в механа Воденицата, която се намира до общината. Там винаги има готвено за обяд, обслужването е добро и цените са ниски, а порциите  голееееми.
В Баня ти препоръчвам Ирландския пъб.
Виж целия пост
# 4
Забравих къде сме били в Банско, но ако имате път към Добринище горещо ви препоръчвам кръчмата, която е срещу стария хотел (няма как да не го познаеш - бил е строен преди трийсетина години, друг такъв няма). Дори и да са вдигнали цените, пак няма да са безумно високи както в Банско.  Peace
Виж целия пост
# 5
здравей-мин.събота и неделя бяхме в Банско -какво да ти кажа----цените са високи-,кухнята е кофти в повечето ресторанти---малки порции,но!!!!!! мога само да препоръчам Молеровите---срещу Глазне някъде се пада много вкусно,големи порции -цените като навсякъде.Преди 6 години почивахме в Банско 6 дни и само там хапвахме--обед,вечеря-едвам намирахме места,сега са се преместили ,където казах има и хотел и ресторант(не работеше) и механа и качеството е същото(поне това ,което хапнахме--мъжа ми си взе агнешко-страхотно беше!!! аз домати салата-огромна  !
Виж целия пост
# 6
И аз препоръчвам Молерите - много вкусно!
Виж целия пост
# 7
В Банско- Мотиката, ниски цени, голеееееееми порции и освен това ВКУСНО!
Но всичко си е въпрос на късмет, както казват "Готвача е различен навсякъде". Успех!
Виж целия пост
# 8
Молерите и Воденицата в Банско това са мойте фаворити Peace
Виж целия пост
# 9
мерси на всички мами  Laughing
значи Банско - Молеровите , Воденицата, и Мотиката
За село Баня - Ирландсики пъб
Някоя друга кръчмичка готина в с.Баня  Thinking  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия