Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Януарското детенце се готви вече за моренце (тема 126)

  • 52 748
  • 394
# 390
nadya_geo то вече наближило. Успех.
Заглавието на темата вече е актуално за тази година  Grinning.
Виж целия пост
# 391
Къде сте, януарчета? Колко от нашите деца ще са ученици? Миро ще си стои в градината. Не е от най-ученолюбивите и е доста активен, за което даже една лекарка ми каза, че е " хиперактивен".  Аз ще се побъркам вече. Как ги лепят тези диагнози вече!!!!
Виж целия пост
# 392
И Натали си остава в градината. На ръст го докарва на третокласничка, що-годе чете, но прецених, че и е рано. Но пък вече си купихме раница за 1 клас.  Joy Доста деца от групата тръгват, аз им напоръчвах раници ot mytoys и взех и за нея.
Успех на първокласниците.  smile3529
Виж целия пост
# 393
Здравейте и от нас.  Grinning
И Косето остава в градината. даже днес му е първия ден след лятото. След морето и докато станат изследванията час сега сколасахме.
Искат за помагала 30 лв.  Shocked Ми те на големия за 5 клас струват по малко всичките.  ooooh!
Покрай него обаче Косето и той иска да пише, чете седне ли батко му и той си взема лист и молив и почва....  Mr. Green с домашното. Много се чудих, сега виждам, че и интерес има, но все пак решихме да изчакаме. Той и малко дребничък върви, така че по добре догодина.
Виж целия пост
# 394
Здравейте  Hug

Михаела ходи на предучилищна в училище. В нов квартал, в ново училище, не познава нито едно дете.... Всички приятелчета от детската градина от миналата година вече са първокласници.
Ние решихме да не избързваме, да не я пускаме с набор 2007 и така ще кара предучилищна в училището, където ще бъде първи клас догодина.
Харесва й в училище, групата е от 12 деца, учителката е внимателна.
Дано все така да бъде  Simple Smile


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия