Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пъзели 27

  • 143 659
  • 744
# 735
Давай смело,Сиси,чакам новата темичка с нетърпение Simple Smile
Виж целия пост
# 736
Благодаря за доверието!
Подготвям я вече на базата на изписаното в тази тема и имам няколко въпроса:
Пишете, че продавате пъзели във ФБ, къде по-конкретно?!
Дайте още сайтове за купуване на пъзели, освен ozone.bg?!
И въобще какво още желаете да се добави..
Виж целия пост
# 737
Няма да пиша къде, че ще вземе пак някой да ме докладва/изтрие, нищо че не беше ОБЯВА/реклама Simple Smile
Пъзели - https://www.puzzle.store.bg/
Ще опитам до края на деня да напиша мнението си за Pomegranate (започнах го снощи), ако можеш изчакай го, за да го включиш към мненията... Simple Smile
Виж целия пост
# 738
Малко Сладко Коте, ех, пробвай, може пък да не го изтрият, нали идеята е да сме си полезни.. Ще пусна утре новата, хем да си изпишем тази, а и ще имам 24 часа за редактиране, така че, спокойно, ще имаме възможност да я нагласим заедно..
Виж целия пост
# 739
Аз искам да знам къде във ФБ се продават пъзели .Моля,кажете Simple Smile
Виж целия пост
# 740
Вчера отворих пъзела на Pomegranate. Първото ми впечатление е много добро. Хубава кутия, от плътен картон, малко по-малка от размерите на стандартен хилядник на Ravensburger например. Вътре парченцата са в плик със закопчаване, който обаче първо трябва да се среже много близо до лентата за закопчаване. Парченцата се побират точно в кутията, няма излишно място. Възхитена съм от парченцата - матови, но наиситна матови, а не като тези на Ravensburger и Schmidt например - лъскави, но с "браздички". Ще кача и снимки после. Усещането за парченцата обаче е лошо - все едно редя по-лошо качество, няма го онзи "perfect fit", който е задължителен за Ravensburger и Schmidt. Засега съм наредила рамката и малко от самия пъзел, но това са първите впечатления.
Иначе във ФБ пускам моите в Puzzles Bulgaria Sales.
Виж целия пост
# 741
Сетих се за един пъзел на Clementoni, който редих преди доста години. Пъзелът не беше на фокус, трябваше да се дръпна, за да видя картинка, измъчи ме. Но пък малката беше доволна.
Веднага го подарих на приятелка ))).

Май съм го показвала и преди ))).

Скрит текст:
Виж целия пост
# 742
Последно наредих този, ще почвам сигурно котките. Доволна съм от качеството на Castorland, хубаво си пасват частите, цветовете са наситени.
Виж целия пост
# 743
Аз не съм много доволна от пъзелите Trefl. Редила съм няколко техни с 1000 части. Картината на кутията е супер, а самият пъзел не е така ясен. При увеличаването на снимката се получава вероятно... Само централната част съответства напълно.
Виж целия пост
# 744
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА! Оформила съм съвсем стерилно, но ако искате ще нашаря с цветове. Simple Smile Моля, погледнете и кажете какво още искате да се добави, промени, или каквото и да е... Можем да си направим и някаква анкета, само да решим каква и ще я сложа..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия