Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Здраве,щастие,късмет и весели игри, за МАЙското детенце през следващите 366 дни

  • 62 471
  • 631
# 630
Светли празници момичета. Весела Коледа и Щастлива нова година на Вас и Вашите близки и от нас! Kissing Heart

Виж целия пост
# 631
Здравейте!
Имам момиченце, родено през май 2014 г. От известно време забелязвам следното - обръща внимание на момчета от почти всяка възраст или млади мъже, коментира че са красиви, говори за любов, за сватби като порастне.....това нормално ли е?
Баща ѝ няма възможност да живее с нас, така че съм нещо като самотна майка, нямам никакви странични отношения, контактите ѝ са основно с мен, с децата и персонала от ДГ, и с учителите по балет и език.
Внимавам какви филми се гледат - е, повечето детски филмчета наистина завършват накрая с ''и заживели щастливо''.
Иначе, има си баща, но той няма възможност да живее с нас - виждаме се по празници и лятото. Когато сме заедно му обръща внимание, радва му се, но категорично предпочита моята компания.
Нормално ли е на тази възраст (няма дори навършени 5) да обръща толкова много внимание на отсрещния пол и то по такъв личен начин?
Онзи ден минахме покрай една спортна площадка, където си тренираха разни младежи. Имаше един, съблечен до кръста, с приятна фигура - дъщеря ми веднага го забеляза, изкоментира колко красив бил, и как тя щяла да го намери като порасне и щяла да се омъжи за него.
Аз всеки път се опитвам да ѝ обясня, че трябва да е по-сдържана, че е още малко детенце и т.н.
Просто не разбирам - откъде този интерес?!
Да се тревожа ли и как да подхождам?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия