Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля само за малко кураж

  • 1 242
  • 27
 Пише отдавна във форума, но този път прецених, че ще ми е по-лесно да се скрия зад анонимността. Историята е дълга и всичко приключи с провал в един дългогодишен брак. Вече не ми е мъчно, направих каквото беше по силите ми за да го спася, но ние просто бяхме различни. Все още живея в дома му, той дори не подозира, че другата седмица вече ще ме няма, но го обмислях отдавна и решението ми е окончателно.
Имам нужда от малко кураж, не да ме хулите за това дали наистина съм направила всичко възможно, а да ми дадете малко сила за да се чувствам и аз подкрепяна от някого, когато утре погледна детето в очите си и му кажа,че нашият нов дом вече ще бъде на друго място. Страх ме е, много ме е страх...Няма да крия, от година и половина в живота ми има друг мъж и го обичам много, той мен също.Нямам скрупули,че ще нараня настоящия си бивш съпруг, той е прекрасен човек и и също има право на щастие,което аз немога да му дам. Страх ме е, защото днес си намерих квартира,прекрасен малък апартамент...само за мен и детето ми. Утре трябва да сключа някакъв договор и вътре в мен се е стегнало нещо от страх може би или и аз незнам от какво. Събитията се развиха така бързо, че краката ми се подкосиха от " тичане "  към новия живот. Родителите ме не ме подкрепят,не съм го и очаквала от тях...никога не са ме разбирали и съм сама...Само аз и детето ми, което се надявам да разбере защо го правя ако не сега, то надявам се все някога.
Виж целия пост
# 1
На мен не ми стана ясно - нямате развод още, така ли?

Или ще се разделяте, но не знае, че ще отиваш да живееш другаде с детето?
Виж целия пост
# 2
В обтегнати взаимоотношения сме от доста време и за развръзката Развод се говори доста често.Сега просто си тръгвам и следващото нещо е да подам молба.
Виж целия пост
# 3
Успех, толкова жени го правят и се справят!
Уважавам хората, които се развеждат вместо да поддържат формални бракове с оправданието "заради децата", което в превод значи "защото нямам финансова независимост и достатъчно самоуважение".
Виж целия пост
# 4
Имаш право да бъдеш щастлива, а който иска да бъде щастлив трябва да бъде смел.
Колкото до дечко - ще му бъде трудно, но ако със съпруга ти запазите цивилизовани отношения и детето се чувства обичано, ще преживее по-леко раздялата ви.
  bouquet
Виж целия пост
# 5
Жалко. НАистина. Всеки брак има такива моменти, сигурна съм, нашият също не прави изключение...НЯма нищо иедално. Но когато нещата са вече нетърпими и всички само страдат от този брак, тогава наистина се налага да се вземат мерки за прекъсването му.

Смела жена си, щом си стигнала до тук. Знам, че не ти е лесно. Кураж ти желая, сигурна съм, че макар и тръгнала по този път, той винаги ще ти бъде от полза. Дано има на кого да се опреш в този труден момент!   bouquet
Виж целия пост
# 6
Стискам ти палци!!! Бъди силна, защото знаеш кое е правилно за теб и детето ти. Ако си финансово независима и можеш да си позволиш да живеете сами с детенцето , не му мисли. Няма да съжаляваш. Страха ти идва от неизвестното. Но с всеки изминал ден ще ставаш все по силна и уверена в себе си. А това е най-важното. А и не вярвам да искаш да отделиш напълно детето си от баща му. Не го раздвоявайте и всичко ще бъде наред. Успех и много кураж ти пожелавам. Вярвай в себе си и най-вече на инстинктите си.
Виж целия пост
# 7
Уважавам смелостта ти да се бориш за щастието си.   bouquet
Виж целия пост
# 8
Бъдете щастливи, ти и детето ти по пътя, който си избрала!
 Praynig Praynig Praynig
Виж целия пост
# 9
Ще ти бъде трудно 1-2 месеца,с всичко ново около теб!
Ако все още не те е заинтригувал някой мъж,ще започне  newsm10...и тогава всичко ще дойде на мястото си !
Успех занапред  Heart Eyes
Виж целия пост
# 10
Дано не съжеляваш след време...
Виж целия пост
# 11
Браво! За взетото решение, за смелостта!

Радвам се на словосъчетанието - прекрасен малък апартамент! Ето че има нещо ново, което ти вече харесваш. Нареди си го добре и не поглеждай със съмнение и мъка назад! Особено щом си намерила някой когото да обичаш и да те обича. За децата е важно да имат щастлива майка, но и да знаят че баща им също е добър човек, така че само внимавай с представата, която детето ще има за баща си от сега нататък.

Виж целия пост
# 12
Аз ти желая кураж и успех!И дано си намерила щастието този път!
Виж целия пост
# 13
Бъдете щастливи, ти и детето ти по пътя, който си избрала!
 Praynig Praynig Praynig
И аз заставам зад това мнение! Желая ви здраве и късмет!  Peace
Виж целия пост
# 14
Без да съм наясно и аз ще те подкрепя,все пак живота ни е един .....незнам какво точно да ти напиша,но си спомних думите на Елена от Бигбрадаър  (може и да не я цитирам с абсолютна точност)

" АКО ПАДНА ИСКАМ ДА Е ЗАЩОТО СЪМ СКОЧИЛА,А НЕ НЯКОИ МЕ Е БУТНАЛ "

Желая ти много щастие
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия