Черен списък - Пловдив

  • 997 194
  • 1 951
Д-р Суренкова - кожна клиника Пловдив
Защо  - ще пиша като ми мине бясът
Виж целия пост
# 1
д-р Ели Илиева , гинеколог, от МЦ " Надежда", никой да не стъпва.
Виж целия пост
# 2
Д-р Бадев  АГ
VІІДКЦ - събота пазара
УЖАС
д-рМилчалиева-пак там-джипи
д-р Стоилов педиатър
Виж целия пост
# 3
Цитат на: Мюрвет Ахмедова
д-р Ели Илиева , гинеколог, от МЦ " Надежда", никой да не стъпва.
ПОТВЪРЖДАВАМ!!!
Виж целия пост
# 4
И моя съвет е да не ходите при Ели Илиева! Преди две години ходих лекувах възпаление и отидох при нея за второ мнение. Докато ме гледаше на ехографа непрекъснато влизаха и излизаха някакви хора и тя на всеослушание викаше:"Абе ти момиче за къде си с тоя яйчник?" и такива глупости. После ми изписа лекарства за 75 лева, като се прибрах щях да се гръмна. Едното беше ципрофлоксацин, немски и струваше 53 лева. Отделно дето дадох пари да ме унижават.  #Onfire
Виж целия пост
# 5
Към черният списък искам да добавя и д-р Мирчева в Кючук париж, ул. Трети март" джипи. Пълно ку-ку
Виж целия пост
# 6
С две ръце-Др.Илиева.Преди 7 години все още не беше в "Надежда" и ми водеше консултацията по време на бременност.В 8 г.с.получих циститни оплаквания и тя без изследвания на урина ми "изписа"по 2л. мечо грозде на ден(!!!).Аз ,тогава доста наивна и незнаеща,я послушах и на тртия ден от "лечението" постъпих в Окръжна болница с диагноза-пиелонефрит.Слава богу всичко завърши добре за бебето и мен,но след време прочетох в една книга,че предозиране с мечо грозде води до сериозни увреждания на бъбреците.
Не препоръчвам на никой тази лекарка,бягайте далеч от нея!
Виж целия пост
# 7
Като гледам тази наша д-р Илиева е доста известна. А аз в началото на бременността имах малко температура и ми каза да пия американски аспирин. И аз разбира се го купих, но на гърба на лекарството какво да видя с червени букви пише да не се приема в първия и последния триместър от бременността. При това аз от 8-ма седмица насам бях с кървене и имаше голяма опасност от аборт. Освен това в 32-ра седмица имах високо кръвно, и тя без никакви изследвания ми предписа едно лекарство от което така ми падна кръвното че не можех да се държа на крака. И аз моментално се озовах в клиника Торакс. И повече не съм я погледнала.
Виж целия пост
# 8
д-р Ели Илиева , гинеколог, от МЦ " Надежда", никой да не стъпва.
Подкрепям. Тя ми следеше бременността - нито веднъж не ми измери кръвно, и изобщо много през пръсти се отнасяше. Добре, че бременността ми беше безпроблемна, и си търсех информацията от другаде.
Виж целия пост
# 9
И от мен един негативен вот за нея. И на мен преди години ми казваше - няма кой да ти помогне в Пловдив да забременееш, а може би имаш и тумор в мозъка Shocked. и оттам са ти проблемите.

На консултация - един единствен път и дотам. Абе тая "Надежда" и с тея лични лекари не я препоръчвам.
А на всичкото отгоре Илиева живее в един вход с майка ми, и ми се налага понякога да я виждам!
Виж целия пост
# 10
 newsm78Абе за незнам за коя д-р Илиева говорите, но ако е тази която преди е работила в 3-та поликлиника то аз бях много доволна и колежки при нея съм пращала и те бяха доволни newsm78
Виж целия пост
# 11
И аз съм доволна от Илиева, която беше в 3-та поликлиника.
Виж целия пост
# 12
Моята Илиева се казва Ели Илиева
Виж целия пост
# 13
раждала съм преди 9 години и не и помня първото име на моята илиева
Виж целия пост
# 14
Слушала съм хубави работи за д-р Минев и това много ме очуди! newsm78 Една колежка роди миналата неделя.Цялата бременност и я следеше той,но към края и казал,че на 15.7 заминавал някаде и ако се върнел щял да я разражда ако не някои друг!А тя държеше да е той и така се бяха разбрали!Нямаше го!!!  #2gunfire Роди в др. болница!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия