Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разстройство от овесена каша

  • 687
  • 2
И то какво - от понеделник се захранихме с овесена каша на Хип, и то по правилата -1 ден 1 лъжица,2 - 2 лъжици и т.н.на 3ти ден имахме леко разхлабен стомах, акахме 2 пъти, но аз го отдадох на настинка.В четвъртък дадох последно и като се почна едно дрискане след всяко ядене - не е истина.Вчера надвечер дадох на Алекс витамин С 2мл и ентерол половин прахче - подейства През нощта се повтори картинката и днес сутрин след кърмене ака отново - пак половинка ентерол - и цял ден не е пълнил гащите
Има ли друг случай като нас, кажете моля ви - може ли овесена каша да ни докара до двудневна диария? И ак да се разбере, дали не е алергия?
Алекс е в добро настроение, нямо колики или някакъб дискомфорт видимо поне.
Виж целия пост
# 1
Ами по принцип овеса е разхлабваща храна, така че е нормално да ви поразхлаби, но чак толкова newsm78. Освен това обаче е с глутен? Колко е голям Алекс? Това първата му твърда храна ли е или вече е захранен- ако да, откога?

Алергиите са малко тежки за диагностициране, защото често имат симптоми, които се покриват с някои "обикновени" болести. Ето тук можеш да прочетеш повече за алегриите. Най- добре е да изчакате с овеса и много да внимавате при следващото захранване с глутенова каша, за да забележете дали има реакция.
Виж целия пост
# 2
Извинявам се, много съм куха - забравих, че тук нямам лентичка. Алекс е на 9 месеца и 3 дена, за първи път опитва глутен.Захранени сме на 5 месеца и половина с оризова каша, ядем тиква, елда,банан, картоф, ябълка, круша, морков,праскова, кайсия, сини сливи, карфиол, броколи, тиквички,царевица, грах.От месо първо пуйка,пилешко,заешко. Може и да пропускам нещо.Продължаваме да се кърмим,не давам добавки, не пием сокчета, води и други химии.
Досега е приел всичко без проблем, не хареса само тиквичките с ориз на Хип/и аз също Mr. Green/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия