Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски хирург във Варна

  • 1 418
  • 7
Преди седмица дъщеря ми падна и си спука главата, лепиха я в Бърза помощ, но явно много некадърно, защото днес, след като падна лепилото и коричката от раната се оказа, че е инфектирана, дълбока, отворена и незалепена добре.  Тази вечер пак я водихем на Спешен кабинет и ме сюрпризираха, че не могат да я лепят отново, а трябва да се изреже инфектиралата тъкан и да се зашие. Дежурният лекар беше детски хирург - д-р Лазаров. Иска да ни види отново в неделя и евентуално в понеделник да ни приемат в болница за 1 ден и да направят манипулацията.
Никога не ми се е налагало да ползвам лекари по такъв повод и затова моля, ако някой има идея за добър детски хирург, да ми препоръча. Може и на частен прием, просто искам да чуя още едно мнение.
Виж целия пост
# 1
Д-р Кокенски- работи в Терапията, за частен прием не знам къде е. Д-р Петришки- преглеждаше в Надежда, надявам се да няма промяна.
Виж целия пост
# 2
И аз съм за д-р Петришки!
Виж целия пост
# 3
и аз съм за петришки
Виж целия пост
# 4
В дет. клиника на ул.Ген. Гурко, тел.611 116 трябва да преглежда дет. хирург.Д-р Петришки има приемни дни и в НАДЕЖДА-срещу окръжна болница от страната на САНИТА
Виж целия пост
# 5
За Петришки съм и с двете ръце!!! Изключително добър човек и специалист. Доколкото знам преглежда както в Надежда , така и в Терапията в еднодневна хирургия можете да го намерите всеки работен ден след около 10 часа, защото преди това е обикновено в операции.Успех и дано всичко мине ок!!
Виж целия пост
# 6
Благодаря ви, момичета. В понеделник ще се видим с д-р Петришки, дано всичко мине добре Praynig
Виж целия пост
# 7
slavena, съвсем случайно видях темата ти! Надявам се всичко да се оправи бързо и Ели да е добре  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия