Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нощно хранене

  • 862
  • 1
Здравейте, дъщеря ми се роди 2600, последния месец наваксахме с 1300гр и вече е 6100( на 26.04.07)

Храниме се на поискване на 2-3.5 часа, понякога прави нощна пауза от 4 часа, но не повече. Почти не приема нищо от шише, нито кърма, нито вода, не че не искам да й давам, просто избутва с език биберона( пробвах различни)
 Въпросите са ми няколко.
 1. Да правиме ли нощна пауза и няма ли така да ми намалее кърмата? Кога би трябвало да се премахне най-късно нощното хранене и ако детето не иска вода и плаче да продължа ли с кърменето?
 2. Относно захранването какво ще препоръчате - кога и с какво да се започне, т.е има ли някаква определена логика кое да  е първо - сок, пюре или каша.
 3. Вместо сок не е ли по-добре да се дават настъргани пресни ябълки?
 
Виж целия пост
# 1
Здравейте1 Щом бебето е на кърма отлично- храненето е на принципа на поискването и вода ака не желае не е необходима. Децата сами се отказват от нощното хранене и това ставо при увеличаване  на храненто по 120-130 мл. на прием.
Захранването при децата на кърма не трябва да е преди 5 месец.
Захранването започва със сокчета- те се усвояват най-лесно, следвани от пюрета и настърганите ябълки са подходящи за бебета на 8-9 м. Не бързайте! Grinning Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия