Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Почивна база на Министерския съвет в Сл.бряг

  • 4 543
  • 14
Ходил ли е някой там и какви са условията? Как е плажа, обстановката в базата и какви са цените на храната? Подходящо ли е за почивка с деца?
Виж целия пост
# 1
Никой ли не е ходил там?
Виж целия пост
# 2
може да погледнеш тук: http://www.travel.government.bg/slynchyv_bryag/index.php
Виж целия пост
# 3
Миналата година почивахме там.
Бяхме в Дом 2.
Препоръчвам за почивка с деца. Плажът е на 2 крачки, собствен чадър, плаща се само за шезлонг, ако искаш, охраняем и спокоен. В съседство е с градския, там е гмеч, а на плажа към станцията е спокойно.
Храна в малки порции, но много евтино. Много добро обслужване. Много възможности да пуснеш да си играе детето, а ти да почиваш.
Виж целия пост
# 4
Благодаря tanita ko. Каква е обстановката в апартаментите, много ли са стари мебелите? И още нещо - тихо ли е?
Виж целия пост
# 5
Тихо е. Станцията е в края на курорта, посока Несебър. Дом 1, 2 и 3 са заградени и имат собственса градинка с детски площадки.  В съседния хотел яко се веселяха немци, но нямам спомен да ни е било шумно.
Апартаментите не са лукс. Но не е чак архаично. Има всичко необходимо. Баня, тоалетна, телевизор, телефон, хладилник. Не се сменя бельото като в хотел всеки ден, но това не е хотел все пак.
Ще си изкарате супер, особено ако сте с малки деца. Виж, ако има подрастващи, като мойто голямото, вече му се ще да има и други развлечения - дискотеки, ...

А, да има лятно кино - безплатно, в една от станциите има интернет клуб...
Виж целия пост
# 6
Има и дискотеки за децата ве4ер, както и лятно кино и интернет клуб. Много е хубаво за малки деца, има охрана, голям двор и няма къде да излязат децата. Спокойно е, храната е много евтина, има и така наречения рибен ресторант по пътя за плажа. Както са ти казали и по- горе, плащаш си за шезлонгите, има спасител, морето е плитко на дълго разстояние. Но там близо се влива реката и миналата година , поради пороите беше много мръсно морето.
Виж целия пост
# 7
И аз да попитам - цените какви са ?
Виж целия пост
# 8
Тук специално не мога да ти помогна, защото ние ходим с карти и там цените са други
Виж целия пост
# 9
Това, което е посочено в сайта са цените. Не съм се интересувала тази година. Миналата беше 100 лв за апартамент - 2 възр +2 деца.
Попълва се бланка за резервация и чакаш да те одобрят. Обаждат ти се малко преди да тръгнеш за почивка.
Виж целия пост
# 10
който е ходил в базата в сл.бряг може ли да ми каже каква е разликата м/у дом 1,2,3? колко са близо до плажната ивица?
Виж целия пост
# 11
Аз съм била там преди 3 г. мебелите и стаите като обзавеждане  не са лоши - съвсем поносими са, но се чуваше много ясно какво си говорят в съседната стая, което, за мен поне, е много дразнещо.
Виж целия пост
# 12
И аз да попитам - цените какви са ?

Ами цените ги има на сайта, който постнах по-горе.
Виж целия пост
# 13
който е ходил в базата в сл.бряг може ли да ми каже каква е разликата м/у дом 1,2,3? колко са близо до плажната ивица?

Дом 1 и 2 стават.Дом 2 е по-нов и по-добър според мен.
В дом3 (или Велека) спи персонала и за мен е под всякаква критика, освен ако не са му направили ремонт последните 2 години.Той не е в самата база, ами на 50-100 м от нея извън портала
Виж целия пост
# 14
Ние почивахме миналата година там. Впечатленията ми съвпадат с другите, само да кажа за местоположението:

Дом 1 е на 1-ва линия, гледа към морето и е по-тихо. Дом 2 гледа към вътрешния двор - по-шумно е, има и ресторант в него. Определено Дом 1 е по-добър според мен. Дом 3 не става
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия