Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неочакван ремонт в яслата

  • 416
  • 4
Преди малко изпаднах в паника. Оказва се, че е възможно да  започне ремонт в яслата през август - скоро са разбрали, че им отпускат средства. Това е чудесно, но никой не е предупреден, а и вече сме юли - отпуските са планирани и ако това с тане аз просто няма на кого да оставя детето. Наистина няма. Естествено не е предвидена и резервна ясла... Какво мога да направя в случая? Става въпрос за 48-ма ясла в Западен парк.
Виж целия пост
# 1
Потърси си детегледачка - май няма друг вариант. Така се работи в сферата на детските заведения - цяла година няма пари и накрая ако остане нещо, отива за ремнти, но винаги е неочаквано. Нашето ОДЗ например няма да работи цели два месеца /кой ли пък ще ме пусне толкова време отпуска/ и в дежурната ясла вземат само по 1-2 деца от група. Естествено не ни взеха. Освен това родителите сами се организирахме, заедно с учителките де, събрахме пари, купихме боя и латекс, и 5-6 души ходихме сами да боядисваме помещенията. Не че беше тежко, но на теб поне не ти се налага и това да правиш, за да е после чисто и светло на детето.
Виж целия пост
# 2
Не, не най-малкото ще вдигна скандал- още не съм решила на кого- ще издиря най-виновния. А тези, които НЯМАТ, ама наистина НЯМАТ на кого да остаявт детето. Не може така да го сервират три седмици предварително. #2gunfire
Виж целия пост
# 3
И сина ми посещава 48-ма ясла. Знам за проблема.
Според мен виновен няма - наистина отпускат в последния момент пари. Прави се за добро, ДА създават се много проблеми, но пък има и хубава страна - яслата иначе е с остаряла материална база /то пък къде ли не е.../, сега като има възможност нещо да се подобри - ще търпим - няма как.
Аз също НЯМАМ на кой да си оставя детето. Търся варианти.
Успех.

Виж целия пост
# 4
Може да отпускат пари и 2 дни преди 1 август... аз лично мисля, че ако директорката е свястна ще е уговорила децата да се дадат в други ясли... Годзила питай я, със сигурност ще намерят начин. Не трябва да се мълчи. Никой не може да ме убеди, че им падат парите от небето без те да са ги искали. Знаели са за тази възможност, убедена съм!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия