Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

проблем със сученето

  • 370
  • 6
Здравейте мами,
имам един проблем и моля за съвет. От няколко дена синчето ми не суче много през вечерните хранения. Започва добре, по някое време след 5-8 мин. започва да реве, гърчи се, присвива крачета към корема. Общо взето не се нахранва. Като му дам водичка пие, като го сложа на гърдата пак почва да реве. Ясно ми е че има колики ама чак пък толкова че да не може да се нахрани...незнам. Възможно ли е да не иска да яде от гърдата или го боли заради коликите?  Имали ли сте такива проблеми?
Виж целия пост
# 1
Здравей:)Коликите по принцип се появяват по едно и също време.В случая при вас вечерно време.На мен ми бяха казали,че в момента на колитите не се дава храна.1-2 минутки се прави масажче на коремчето по посока на часовниковата стрелка(с олио),дава се чайче,оригва се детенце и се слага в креватчето...Ако заспи ,след като се събуди го храним.Хубаво е ,след като знаеш горе-долу час на появаване на коликите,2-3 часа преди предполагаемите такива да правиш масажчето и да даваш капки и чай против колики.Така дори да не изчезнат напълно,ще бъдат по-малко болезнени....Това от мен...Успех и дано не ви мъчат дълго!
Виж целия пост
# 2
danka, ето същия случай като вашия :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22499

Не давай вода, няма смисъл от нея. Пробвай с капки за колики и виж темата която ти дадох!
Поздрави!
Виж целия пост
# 3
благодаря ви мамчета
Виж целия пост
# 4
Според теб възможно ли е просто да свършва млякото и детето да се ядосва или да има млечница и да го боли?
Виж целия пост
# 5
Сигурно ли е колики.И моята от време на време правеше така , но съм сигурна , че не бяха колики.Може да я сърбят венците.Бях чела някъде , че ако е по време на ядене е по- вероятно да бъдат киселини.Аз просто я държах по- дълго , за да съм сигурна , че се е нахранила достатъчно.
Виж целия пост
# 6
Колики.Сега тъкмо им е времето.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия