Здравейте,
за всички, които се интересуваха от кампанията " Кампаниата Спаси Едно Дърво" днес от  17,00 ч. пред НДК Всички желаещи да се включат в инициативата могат да върнат старите си тетрадки срещу, които ще получат нови такива.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Екохепънингът е част от националната кампания на ЕКОБУЛПАК “Спаси едно дърво”, която дава възможност на учениците от първи до дванадесети клас срещу старите си тетрадки да получат нови, от ЕКОБУЛПАК.

Заключителният концерт от екотурнето на
ЕКОБУЛПАК и СИГНАЛ ще е  на 28 септември


Водещ на концерта ще е тв водещата Лили Вучкова, която е подготвила за зрителите много игри и изненади, свързани с разделното събиране на отпадъци. Онези от учениците, които досега не са успяли да предадат старите си тетрадки ще могат да го направят и на самия концерт.

В рамките на кампанията «Спаси едно дърво» ЕКОБУЛПАК планира да раздаде общо 600 000 тетрадки в 79 общини, в които дружеството има изградени системи за разделно събиране на отпадъци. Инициативата ще обхване над 206 000 ученика.
Виж целия пост