Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Оперирана трета сливица в болница Токуда????

  • 801
  • 3
Синът ми е с увеличена 3-та сливица, прави чести инфекции. Темите за третата сливица съм ги изчела. По празниците не беше добре и на 2-ри още първия работен ден го заведох в токуда, тъй като в огромния сняг това ми беше най-близо а и бях чувала добри отзиви. Започнахме поредица изследвания, възможно е да се стигне и до операция на сливицата, което е най0вероятния вариянт.
В другите теми, много майчета споделят че са претърпели тази операция, но малко са тези които казват къде. Та молбата ми е ако някой е оперирал детенцето си в Токуда с този проблем  да сподели впечатленията си.Лекар, обстановка, отговорно отношение....или липса на такова..... Благодаря на Иветунка, която ми даде позитивна информация на лични  Grinning
Виж целия пост
# 1
Не съм чувала за Токуда нищо. Но съм чувала , че в Транспортна болница са добри специалисти. Ако искаш се поинтересувай и за там.
Виж целия пост
# 2
за Транспортна съм изчела много. Исках да разбера за Токуда. Благодаря ти, все пак Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Аз бих те посъветвала да не ходиш там. Моя близка си изпати от ушните там и сега си лекува последствията. Все пак там отидоха доста неизвестни лекари - вярно отношението е добро и са хиперлюбезни, но.......Отиди на място, където това е рутина - Исул, ВМА, МВР болница и н.т.Все пак става въпрос за детенце.Болницата е хубава, но помисли до колко са специалисти ????
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия