Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За зъбите

  • 537
  • 7
Здравейте Hug, интересуваме за колко време избиват кътниците долния венец на дъщеря ми е подут още от октомври месец а зъби все още няма.Вярно ли е и това че кътниците бавно избиват и много болели при никненето  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1
при моето дете лично аз си мисля, че предните 2 горни зъбчета бяха най-трудни, кътниците не ми се сториха така, може би свикнахме всички в къщи с пред избиване на зъбчето състояние на детето и не се шашкахме (най-вече аз) при следващите.

всичко е много индивидуално, търпение биса, периода не е лесен за детенцето, но всичко ще мине, успех Hug
Виж целия пост
# 2
При всяко дете е различно. Моите деца не са страдали от зъбоникнене никога. Кътниците на дъщеря ми вече пораснаха, но това продължи близо година от момента, в който видях, че венецът и е понадут. Болки не е имала.
Виж целия пост
# 3
Преди няколко дена забелязах и един долен зъб тъи хубаво се вижда и белее ама и тои не е излязал още.
Виж целия пост
# 4
ще следя темата с интерес. и нас ни останаха само те, но някъде писаха, че били най-мъчителните и трудни зъби newsm78. чакам да се изкажат мамите с опит.
имаше някъде и отзиви, че кучешките били най-болезнени,защото са остри или нещо от сорта. ние обаче с тях нямахме никакви проблеми.дано да е така и с кътниците.
Виж целия пост
# 5
Нашите венци са подути вече над два месеца а кътниците още не са пробили,явно става бавно но и аз съм чувала,че децата много ги боляло когато излизат кътници.
Виж целия пост
# 6
При нас всяко зъбче излизаше с много болка , нерви , лиги  и т.н.
Но най- трудно и дълго ни излизаха кучешките зъбки.
Виж целия пост
# 7
При всяко дете е различно.
Дияна най-много я боляха кучешките. Мисля, че това и бяха най-трудните зъби. Кътниците почти не ги усетих.
А постоянните кътници (само 2 за сега) избиха без бикакви проблеми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия