Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

А вие коя бихте избрали?

  • 2 713
  • 65
Здравейте,майчета!
Предполагам,че повечето от вас са се сблъквали с проблема - НАМИРАНЕ НА БАВАЧКА.
Аз сега трябва да избера между две:
1.Младо момиче - 26г. ,няма деца ,но е гледала едно момиченце преди.Живее много далече от нас,но е много добричка .Детето веднага се съгласи да му среше косата и седна в нея.Тя не знае много песни и стихчета,повече може да играе с детето отколкото да го учи.Завършила е гимназия.Закъсня и двата пъти, когато дойде.Изглежда много честна и мила.Усмихната е.

2.Баба на 69 г., доста дейна,знае песни и може добре да обучава детето,по-близо живее.Разполага изцяло с времето си.Има 5 внука.Гледала е и други деца.Идва навреме.Играе с детето.Смее се много.Сама иска да учавства в домакинството.


Ох,не знам ,всяка си има плюсове и минуси  и ми е много трудно да избера.
Вие какво бихте ме посъветвали?
Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Бабето
С момичето проблемите ти тепърва започват, щом и двата пъти е закъсняла и го намира за нормално
Филмът "ама аз много далече живея" е много удобен
Виж целия пост
# 2
бабата ми се вижда доста възрастна. Ще започне да се оплаква, че й е трудно да тича след детето, да го извежда на разходка, ще започне да я боли тук-там. Нищо чудно и да започне да те поучава, точно защото е отгледала 5 внука.
Виж целия пост
# 3
Да,вярно е,пък и тя си има приятел и ще ми е по-трудно да я моля да стои до късно или събота например,а бабата е изцяло свободна.

Но незнам възрастта на бабата дали няма да стане проблем в един момент.Тя казва,че е много здрава и нищо не я боли,че ходела на фитнес(малко не вярвам) и имала нужда от движение,но днес като пообикаляха с детето 2 часа и се прииска да седне малко .А аз през лятото ще искам да са само навън.
Виж целия пост
# 4
Трудна дилема.
Доскоро бих ти казала твърдо бабата, напоследък честно казано се замислям за някоя кака студентка....
И едното и другото имат своите плюсове и минуси.
А от скромния ми вече 6 години опит няма удовлетворяващ среден вариант, така че успех и сподели какво си решила.
Виж целия пост
# 5
Тази седмица и двете идват ,за да ги пробвам.Момичето и в момента ми закъснява вече 15 мин.

То си зависи много от човека.......не знам до неделя трябва да е решено.
Виж целия пост
# 6
Нито едната. Бабата е прекалено стара, ще вземе да се гътне пред детето тъй както нищо не я боли. А девойката е несериозна с тези закъснения, а и сигурно щом си намери по-приятна работа ще ви зареже бързичко.
Виж целия пост
# 7
Нито една от двете. На 26 не е 'младо момиче'. С какво друго се е занимавала преди това? 69 години си е възраст. Каквото и да говори, ще се щади и няма да тича след детето.

Хе, Янечек, едновременно сме писали.

По принцип бих избрала младо момиче.
Виж целия пост
# 8
Младото момиче 100%

Тинкърбел, ти ме уби, защо да не е младо момиче?
Виж целия пост
# 9
Момичето е завършило гимназия,после е гледала едно дете 3 години казва,но като я питах какво са правели ми обяснява само се гушкали и гледали телевизия,че то не оби4ало да играят с кукли.А има и страх от асансьори и се качва само по стълбите.Аз я питах след разходка като е изморено и гладно детето как ще се качват до 8-мия етаж......каза,че ако трябва ще я носи newsm78

А бабата и мен ме притеснява да не й стане нещо пред детето и то да си остане самичко ,а недай си Боже навън Thinking,но тя много ми обяснява как новото й GP и направило пълни изследвания и всичко е в норми,само разширени вени имала.

Ох,ако знаете колко съм се побъркала....особено след предната дето си канеше една приятелка в нас редовно по 1 час и не обръщаха внимание на детето и за 2 месеца нищо не го научи,а и го зарази с грип,като скри от мен ,че е болна и после ми обяснява ,че кашля от мъглата,а я чух по телефона да казва:"Здрава съм вече,само кашлицата ми остана!" Shocked
Виж целия пост
# 10
Simple Smile ами gergandi, за мен това е млада жена, която би следвало да си е хванала живота на някъде. Младо момиче може да е най-много някоя студентка. Странно ми е защо жена на 26 без собствени деца ще иска да работи детегледачка. И не е само с това да се е занимавала откакто е завършила училище.
Lorian, с последния ти коментар, че само са се гушкали и гледали ТВ - категорично няма да я взема.
Виж целия пост
# 11
Я се поогледай за някоя трета или четвърта. Колкото повече разказваш за тези двете, толкова по-малко бих се доверила. Изобщо не бих ги наела.
Виж целия пост
# 12
A вариант частна ясла как ти се вижда?
Виж целия пост
# 13
Тинкърбел, не мога да се съглася с определението ти за младо момиче, защото познавам студентки и на 30-35.

Но, Lorian , това, което описваш за нея, ме кара да мисля, че наистина е странна, а и едва ли ще научи детето на нещо. Просто потърси друга!
Виж целия пост
# 14
Тя е от една "църква",т.е. е вярващ човек и казва ,че най-много на това държи и иска с деца да се занимава.....а иначе е била във Фантастико и в една охранителна фирма на рецепция.Но наистина няма да може да обучава добре детето според мен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия