Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

бучка в гърдата

  • 1 506
  • 6
Здравейте всички! Бременна съм в края на трети месец. Както си лежах тази сутрин и напипах в гърдата си около зърното нещо втвърдено и леко болезнено. Веднага опипах другата, за да видя дали и там е така, но не е. Тя е изцяло мека. В това положение е нормално гърдите да са напрегнати и леко болезнени, но при положение, че има разлика между едната и другата, направо се стреснах и в момента не знам какво да си мисля. Още повече, че преди около две години си открих пак сама нещо, което впоследствие се оказа фиброаденом. Това е доброкачествено образувание, което един "голям специалист" искаше да оперира, а аз благодарение на друг доктор се излекувах с хомеопатични средства. Не знам дали и това сега е такова, но много ме е страх, защото съм бременна и ако се стигне пак до нужда от лечение не знам дали ще мога да го проведа. Ще се опитам още утре да се свържа с този лекар, но ако някой знае за подобни случаи нека да разкаже. Не дай боже да е нещо по- сериозно. Sad
Виж целия пост
# 1
Аз съм имала фиброаденом и ми го оперираха. Беше след раждане, така, че не мога да помогна със съвет. Задължително се консултирай с лекар.
Само за успокоение - операцията е съвсем рутинна и трае не повече от 20 мин.
Виж целия пост
# 2
Здравей Hug

Аз също имам Фиброаденом,но още не са ме оперирали.сега е 1см и евентуално ако порасне тогава Confused
Щом си се лекувала с Хомеопатия първия път,не се замисляй сега.а и си бременна,незнам дали е удачно/да не кажа че въобще не е/ някакви манипулации да се правят сега.
Дано да не е такова образуванието Praynig
Желая ти успех  bouquet
Виж целия пост
# 3
Бях чела в една статия за плодолечението, че този режим направо стопява бучки в гърдите. Някоя от вас има ли преки впечатления?
Виж целия пост
# 4
И аз имам фиброаденом.Наблюдавам го.Моят е с размери 7/4 мм.Все още кърмя.
Виж целия пост
# 5
Бях чела в една статия за плодолечението, че този режим направо стопява бучки в гърдите. Някоя от вас има ли преки впечатления?

Аз лично нямам впечатления.Лекувам се с Класическа Хомеопатия и се надявам  така да я уморя. ooooh!
Виж целия пост
# 6
За мен плодолечението не е вариант.Аз все още кърмя,не мога да си позволя да гладувам.А и не желая повече да ослабвам.
jorjito,има ли ефект от хомеопатията.Дали да не взема да опитам и аз.Много се притеснявам,от операция.Виждам,че си от Варна.Кой хомеопат посещаваш.Може на лични да пишеш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия