Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

вилно селище

  • 984
  • 9
здравейте
моля ви да ми дадете някаква насока.
искам през септември да отидем с мъжа ми и с малкото ни бебе-куче някъде на почивка,но определено в хотелите е по-неудобно да се отиде с домашен любимец,макар че вече открих няколко страхотни хотела,в които не е проблем.
и все пак предпочитам да отидем в някое вилно селище,където има самостоятелни вилички,с веранда,и с добри условия.разглеждах из нета,но открих вили,които все са за по 6-8 човека,а на нас ни трябва по-малка.
много ви моля ако някои знае селище със самостоятелни сладурски вилички,да дава координати!
хубав и слънчев ден ви желая!
Виж целия пост
# 1
На море или планина да са тези вили?
Виж целия пост
# 2
а,да забравих да уточня.. Blushпредпочитам на планина/балкан. Hug
Виж целия пост
# 3
http://www.aprilci-pazderite.com/Accomodation.html

Ето едно предложение от мен.
Виж целия пост
# 4
А дали пък на останалите почиващи ще им е приятно да почиват в компанията на нечие куче newsm78
        Моето дете например е алергично, как ще задържиш кученцето далече от него, при положение че искаш и то да си тича нобезпокоявано на воля  newsm78
         Смятам че е по-удачно да сте в самостоятелна къща, така ще избегнете неразбории с хора  КАТО МЕН- НЕ ОБИЧАМ КУЧЕТА, АПЪК  КОГАТО СТАВА ДУМА И ЗА ДЕТЕТО МИ  Twisted Evil
Виж целия пост
# 5
мамамими,
първо кучето ми тогава ще е едва на 50 дни,и е недопустимо да се пуска да тича,тъй като не му е сложена и третата ваксина.ще го носим в кенгуру,изобщо няма да го пускаме на земята.
но както и да е-все пак ще порасне,и то голямо куче,защото е лабрадор,а те стават по 40 кг.тогава,когато идем на почивка,ще си тича колкото пожелае,като разбира се,го следим да не пречи на останалите посетители.
все пак,в хотелите и въобще местата,на които се допускат домашни любимци,кучето може да се разхожда и да си пребивава нормално.все пак за него се плаща нощувка,колкото за нормален човек.
според мен щом не обичаш домашни любимци,и още повече,щом детето ти има алергия-то,когато отиваш някъде,питай допускат ли се там животинки.ако отговорът е да,избери си друга дестинация.все пак в малко хотели допускат любимци,така че избор ще имаш.
иначе аз самата винаги бих следяла кучето си да не е в пречка за другите,особено по въпроса с хигиената,шума и тн.но там,където е допуснато кучето ми и където е платено за престоя му,то ще има право да бъде и никой няма право да ми прави забележка.може да се обърне към собствениците и управителите,заради политиката им да допускат животинки,но не и към мен.
успех!
Виж целия пост
# 6
ще си тича колкото пожелае,като разбира се,го следим да не пречи на останалите посетители.
все пак,в хотелите и въобще местата,на които се допускат домашни любимци,кучето може да се разхожда и да си пребивава нормално.все пак за него се плаща нощувка,колкото за нормален човек.

от ЗЗЖ

Чл. 14. Собственикът на куче е длъжен:
          1. Да му осигурява ежедневни разходки по местата, определени и обозначени за целта от общините /кметствата/
          2. При извеждане на кучето на публично място - да носи ветеринарномедицинския му паспорт
          3. Задължително да го извежда на поводи, а ако е агресивно – с намордник
          4. Да почиства замърсените от фекалиите на кучето места

п.п.1. Кучето не е нормален човек и независимо от тава дали е 10 или 50 кг. си остава животно и е непредвидимо в действията си.

п.п.2. Извинявам се, че коментара ми е извън темата!

п.п.3. По темата Вилно селище "Малина" на Пампорово приемат домашни любимци с/у допълнително заплащане.
Виж целия пост
# 7
и аз подкрепям това предложение. Страхотно място е! И кухнята е много хубава, и обслужването...за мен това е най-хубавото място за почивак в Априлци.
Виж целия пост
# 8
http://www.saly.hit.bg/

там е невероятно.има пространство и чист въздух.виличките са за 6 човека,но по принцип се плаща на легло.
Виж целия пост
# 9
http://www.vsromantica.com/gallery.htm
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия