Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вече 7 дни температура?!

  • 787
  • 1
Здравейте! От миналия вторник синът ми (на 1г и 3м) има температура около 37,4 и хрема. Заведох го при джипи, тя ме прати на УНГ и от там ми казаха, че има леко възпаление на едното ухо. Изписаха му Отипакс и гаразон с уговорка на другия ден  пак да го заведа. (Забравих да спомена, че му никнат 2 горни предкътника и са наболи от външната страна) На другия ден го заведох отново и изписаха Зинат на 12ч х 6 мл. с уговорка да го заведа отново в този вторник (утре). В неделя обаче той продължаваше да има температура и следобед се събуди с писъци. Заведох го в частна клиника, от там казаха, че възпалението на ухото вече е и в 2те уши. Но, че темепратурата най-вероятно била от зъбите, тъй като не била висока. Към лечението добавиха Зиртек и Дентокинд за зъбките. Днес има 37,2, а вече пие антибиотик 5 дни. Хремата днес е по-добре, но не е изчезнала.
Моля Ви, кажете според вас на какво се дължи тази температура и до колко дълго може да я подържа, без това да е опасно. Много съм притеснена!
Виж целия пост
# 1
При възпаление на ушите антибиотичната лечение трябва да продължи минимум 7 дни и се съчетава с капки за уши и капки за нос, защото имат обща връзка и възпаление на носа или гърлото провокира и засилва възпаление на ушите. Така, че е добре антибиотика капките за нос и уши да се продължат поне до 7 дни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия