Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лингвинална херния

  • 1 232
  • 10
На момчето ми(1г. 10м.)му откриха такава херния.Хирурга каза,че лечението е само оперативно  SadПедиатърката и тя каза същото.Търся съвет-при кого да отидем,кой да го оперира.Не ми се иска да попаднем в ръцете на някой касапин.
От Стара Загора сме.
Виж целия пост
# 1
Хернията е Ингвинална,а не Лингвинална!Да,лечението е само оперативно.
Виж целия пост
# 2
Ако не ви е далеч в Пирогов в детското отделение са много добри. Peace
Виж целия пост
# 3
Хернията е Ингвинална,а не Лингвинална!Да,лечението е само оперативно.

Един татко   -     споделям от личен опит!!! Синът ми го оперираха в Пирогов от същото тази година. Беше на 1г и 3 м. Имаше я по рождение - беше граничен, ако това въобще има значение. Оперираха го сутринта, на обяд ни изписаха, а като се наспа към 17 ч скачаше на кревата и се забавляваше /аз бях пред припадане като го видях/. Вие щом сте от друг град ще стоите до другия ден.

За всички въпроси - питай без притеснения и успех
Виж целия пост
# 4
Пирогов е мястото, на което трябва да отидете.
Не се притеснявай, приемат сутринта и на обяд може да си тръгнете /по принцип дечицата от другите градове ги държат 24 ч. заради по-дългия път/.
Относно специалистите, ние бяхме в Детско кърмаческо при д-р. Пенушлиев, благодаря му, както и на всички в отделението.
Успех.
 Hug

М/у. др. ползвай търсачката, херниите са многократно коментирани, в Здравословни проблеми ще намериш много мнения за специалисти, а д-р Огнян Бранков /шеф на детските хирурзи в Пирогов/ пише във форума.
Виж целия пост
# 5
момченцата е хубаво да пазят леглото 24 часа , малко ми е странно че изписват на обяд
Виж целия пост
# 6
yasmina  и аз бях много изненадана. Като ни приемаха, казаха, че ще стоим до следващия ден. Не знам как го определиха изписването, но нямаше нищо притеснително след това /слава богу/- нито температура, нито отпадналост -  нищо.

А да пази кревата беше мисия невъзможна - просто си скачаше в креватчето, юначето Мартин /адаш ви е/ и се заливаше от смях.  smile3540
Колкото можах го гушках, та да не се тресе толкова, ама шило в торба не стои. Единствено внимавах много с храната ...

Да са ни здрави дечицата
 Hug
Виж целия пост
# 7
здравейте,
моля да споделите опит или да ми дадете съвет - детето ми е с ингвинална херния и лекарите казват, че трабва да се оперира. препоръчайте ми лекар или болница в софия. имате ли мнение за токуда или света екатерина. за пирогов съм чувала много лоши неща относно условията и хигиената там.
благодаря
Виж целия пост
# 8
katerina.83    -   явно не си чела темата, а би трябвало .... Лично касае теб и твоето семейство! На твое място бих си направила труда да прочета всичко изписано /вкл и моя пост/, пък после, питай каквото не е ясно .....  Винаги бих помогнала на човек в подобно положение, защото и аз бях в същото преди година .... Сега мога само да кажа "благодаря" за отличната работа на лекарите от детска хирургия. Да наистина е мизерия в отделението, но за лоша хигиена - не вярно. Мисля, че е безотговорно да се твърди подобно нещо .... само защото има лъскави частни болници, с добри условия, но ....  И там съм била... В крайна сметка, сама си решаваш ... ако имаш въпроси, питай свободно - с удоволствие ще помогна.
 Hug
Виж целия пост
# 9
Моят син е опериран два пъти от ингвинална херния. Първият път беше на 2 месеца и тежеше само 1400 гр., тъй като е недоносен и освен хернията му махнаха и апендисита. Вторият път беше на 9 месеца. И двата пъти е опериран в детска хирургия на Пирогов от д - р  Пенушлиев. Не е вярно, че условията са чак толкова мизерни, същите са като във всички останали болници. А от отношението на докторите съм много доволна, държаха се с детето ми много добре.
Виж целия пост
# 10
Aleksi_Koko  -  напълно подкрепям поста ти. Права си, че условията не са нито по-блестящи, нито по-мизерни от друга държавна болница, но в изказването си имах предвид условията и обстановката, които предлагат Токуда и Св Екатерина ...Иначе за този вид операции съм чувала само отлични мнения, каквото е и моето.

Позволи ми да те попитам за операциите на сина ти - защо е опериран два пъти от херния? двустранна ли е била? Моят син го оперираха - сега всичко е ОК, но ще ходим на  контролни прегледи  да го наблюдават за пъпна.
 Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия