Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Епилепсия и ваксини.

  • 2 808
  • 8
Здравейте на всички.Много съм уплашена.Синът ми се роди с хидроцефалия и след 2 години се отключи епилепсия.Пие депакин.Сега е на седем години.Лекарят който го следи изрично  забрани да му се слага ваксината против тетанус и дефтерия. Много четох за тези болести и сега съм направо в паника. Как е при вас? След време може ли да се сложи тази ваксина?
Виж целия пост
# 1
Здр,моята дащери4ка също е хидроцефалия,на нас ни казаха да слагаме ваксини,6 месеца след операцията.Запо4нахме да ги слагаме,но мен много ме е шубе.Незнам как да постъпя,дали да продължа или да спрем до тук.Вас кой лекар ви лекува?
Виж целия пост
# 2
На моите две деца им спряха всички ваксини с поставянето на диагноза епилепсия, съответно на 1,5 и 2 годишна възраст. На около 10-12 год. възраст от у-ще ги пратиха на комисия, която реши да се направят всички липсващи имунизации и реимунизации. По това време децата бяха на едното - депакин, а другото - тегретол и ривотрил. Всичко мина успешно.
Виж целия пост
# 3
Ние сме на три годинки и половина и нямаме абсолютно никакви ваксини , до колкото разбрах няма шанс да ни ги поставят в близко бъдеще. Разчитаме изцяло на имунната система на душичката.Успех
Виж целия пост
# 4
И ние сме с диагноза епилепсия  първоначално бяха спрени всички ваксини но постепенно  ги направиха всички с изключение за коклюш.Поне за сега слава богу всичко минава добре.Е признавам си че и мен си ме е доста страх от тях но .
Виж целия пост
# 5
Здравейте, моето дете е с епилепсия и то.На нас ни разреши доктора ваксините също без коклюш,НО аз вече 3 месеца не се решавам да ги сложим.Радвам се че след като сте ги сложили всичко е било наред.Дай боже и ние като се решим да е без никакви проблеми.
Виж целия пост
# 6
Ние сьЩто сме с епилепсия и хидроцефалия и досега сме сложили всички ваксини. Последната беШе на 1г и 3м ,следваЩтата е на 1г и 6м,т.е декември. Не сме имали проблеми,а и никой не ми е казал да не ги слагаме. От вас научавам,но май Щте е добре да попитам.
Виж целия пост
# 7
Здравейте, мами! Дъщеря ми е на 18 години, а от 7 годишна е с диагноза епилепсия пти мал. Консултирала съм се с лекари по този въпрос и знам, че могат да се слагат всички ваксини, с изключение на морбили, коклюш и паротит. Всичко друго сме слагали през годините.  Успех на всички !
Виж целия пост
# 8
Здравейте!Моята дъщеричка беше на 8м. когато направи първия си гърч след имунизация/ДТК и Полиомиелит/вдигна 40градуса t. Тогава спряхме всички имунизации,когато стана на 3г. ни ги разрешиха, но без коклюш.Естествено за всяка ваксина изпадах в ужас, Praynigно за наша радост всичко мина добре Simple Smile.Сега е на 6г.и6м. и ни предстои ДТ и Манту Praynig,дано пак всичко да е наред.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия