Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ще има ли дървена ваканция във Варна?

  • 1 531
  • 3
Синът ми учи в МГ и снощи ми се оплака, че стоят с якетата в училище. Парното уж работело, но било толкова студено, че имало деца и с ръкавици в час. Днес щяло да има комисия за да измери температурата. Ако била под 19 градуса щяли да ги разпускат. Не знам от къде му е инфото, не съм и слушала новини.
Как е във вашите училища?
Виж целия пост
# 1
Ученици ще излизат в "дървена ваканция"
 
07 януари 2009 | 11:28 | Агенция "Фокус" 
 
 
 
Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев издаде заповед за прекратяване на учебните занятия в училищата при установяване на температури по-ниски от нормативно определените, съобщиха от пресцентъра на министерството. До възстановяването на нормалното топлоподаване директорите на училищата ще организират ежедневно измерване на температурите в помещенията, в които се осъществява образователен процес и ще разпускат учениците при установяване на по-ниски температури от допустимия минимум. При преустановяване на учебния процес до три дни учебното съдържание ще бъде компенсирано с резерва от учебно време. При преустановяване на учебния процес до 10 учебни дни пропуснатото ще бъде компенсирано чрез преструктуриране на учебното съдържание.
 
Виж целия пост
# 2
Хм, чакам и аз да чуя нещо по въпроса.
Класът на сина ми е преместен в друга класна стая, защото в тяхната е студено.
Незнам дали е студено, заради неотопляваното училище през ваканцията или заради проблемите с газта.
Ослушвам се за новини.
Виж целия пост
# 3
Има май такова предложение.  Днес трябвало да се разглежда на съвет на инспектората (така чух, не казвам, че е достоверно).
Зависи и от това къде се намира училището според мен, как се отоплява и т.н.
Дано обаче няма дървена ваканция.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия