Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Рано ли е за кошница за кола?

  • 4 634
  • 139
Момичета, от кога слагахте вашите бебчета в кошница? Става въпрос за такава от 0 до 13кг. Синът ми го слагах след 1вия месец и кротуваше. Малката сега навърши 1 месец, но никак не и е удобно май. Почва да се гърчи и плаче. И полезно ли е за тях все пак?
Виж целия пост
# 1
Мисля че няма проблем. Моят син точно на 1 месец пропътува 420 км в кошницата. Доки каза няма проблем.
Виж целия пост
# 2
От както е роден, в колата винаги си е бил в кошницата!
Използвала съм я и за вкъщи, докато беше малък, кротуваше си вътре, но не съм прекалявала със
стоенето в нея!
Виж целия пост
# 3
След 2-я месец започнах да го ползвам Peace
Виж целия пост
# 4


 Тук всички новородени ги разхождат в такива кошници.На моите деца не им бяха удобни за разходка в количка, за което се радвам.Имаше една статия, в която лекар твърдеше, че при продължително седене в такава поза, се затруднява развитието на белите дробове.Не знам дали е вярно, но не смятам, че това е най-удобната поза за бебе.Ползваме я все още само в колата.
Виж целия пост
# 5
И аз от втория месец го слагах,но не прекалено дълго,после обаче взехме шезлонг,защото се страхувах да не му стане нещо.Пробвай всеки ден по-малко и постепенно увеличавай времето на стоене и ще свикне.Можеш да опиташ и да подложиш възглавничка отдолу.
Виж целия пост
# 6
Тези кошници никак не да удобни. Ползвахме ги само за колата  Peace
Виж целия пост
# 7
не е рано Peace
Виж целия пост
# 8
Наистина не са особено удобни, но слагам бебето след втората седмица. Харесва й дотолкова, доколкото колата се движе, иначе плаче...Законът изрично забранява возенето на бебе без кошче и трябваше да се съобразим. Казаха ни, че два часа път трябва да се последва от почивка на бебчо, заради гръбначето му.
Виж целия пост
# 9
По принцип и аз знам, че може да се започне от самото раждане, но не трябва да се прекалява с времето което прекарва бебето в нея, не повече от 2 часа на ден, поне мен така са ме съветвали лекари.
Виж целия пост
# 10
Моя малчуган много кротува в такава кошница. Даже в нея заспива супер лесно, докато в кошарата  това не е възможно. Не мисля, че е рано. Аз му слагам малка възглавничка, за да намаля ъгала на сгъване на телцето.
Виж целия пост
# 11
След първия месец започнах да го слагам в кошницата за кола.Слагах му до 5 месец малка възглавничка и сме нямали проблеми. Peace
Виж целия пост
# 12
Oт новородено я слагам, но само когато пътуваме.
Не съм я използвала вкъщи.
Виж целия пост
# 13
Странно ми е,че изобщо дискутирате този въпрос.Столчето за кола е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички деца още от деня на изписване от болницата.Така е във всяка една цивилизована страна.Тук не става въпрос за комфорт,а за човешки живот.Още повече те са произведени така,че да бъдат удобни за тялото.
Виж целия пост
# 14
Ако ще ползваш такава кошница за да се вози в кола, не е рано според мен. Но иначе ми се струва, че не е препоръчително да я слагаш там все още. За такава цел и вземете шезлогче малко по-нататък.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия