Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ясла Майор Томпсън в Лозенец?

  • 836
  • 4
Майчета, някой да е чувал нещо за тази ясла?Мисля че беше №47 и се намира зад РУМ Черни връх..
Моята Симона е приета там, но понеже нищо не съм чула за тази ясла бих била много благодарна за всякаква информация..Благодаря Ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Здравей!
Аз бях записала Деничка на кухня в тази ясла и мислех да я записвам там и на ясла, но чух не много хубави отзиви за нея и се отказах!
Всеки път като ходех за храната чувах как някое дете отвътре плаче, а няколко пъти съм чувала как им викат и ги обиждат! Close
Вътре яслата не била много поддържана а и ги изкарвата рядко навън и то на терасата пред входа, като им слагат една малка пързалка и ги оставят да се забавлява кой как намери в това малко пространство! И изобщо доста майки които водят дечицата си там се оплакват!

Аз записах Дени в яслата на Свети Наум -46 ясла и съм мноооого доволна! Ако ти е близо отиди и я разгледай разликата е очевидна дори и отвън! На мен и двете ясли ми бяха на еднакво разстояния! Може би тази на Майор Томпсън ми е по-близо, но другата определено си струва разхождането!
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти IRKA!
Проблема е, че изобщо не успях да запиша Симона на ясла в нашия квартал /живея в Павлово/. Няма места и т.н. Та оснана резервния вариант да я запишем на ясли до офиса на мъжа ми в Лозенец с идеята той да я води и взима.И това май беше единствената възможност..другия проблем е че тя е малко голама за ясла, а в градина не я искат че не била навършила 3 год. и аз съм толкова объркана..истината е, че изобщо не ми се дава нито на ясла нито на градина...с тези болести които ни чакат душата ми се е свила.Ох май се оплаках..
Виж целия пост
# 3
Включила съм се по темата "За и против яслите" и за да не се повтарям моля те погледни там /от "етиа" - случая с падането на косата става точно в тази ясла в Лозенец/.
Там където живеем чакахме за ясла цяла година и нищо, а аз работех в Лозенец и ми беше близо та затова пуснахме детето там-в майор Томпсън.Взеха я веднага -сега като се замисля за яслите от които родителите са доволни обикновено няма места.Мога да разказвам цял ден за историите в нея-караха ги постоянно да стоят на гърнета,дъщеря ми месеци след като я махнахме от яслата ревеше да стои на гърне без да има нужда-бяха ги наплашили явно,Ако не слушали ги плашат че ще ги затворят в стаята при мишките и ги наказват да гледат отблизо стената/това го разбирам съвсем случайно от дъщеря ми, която един ден направила беля ми казва "Мамо нали няма да ме затвориш при мишките както казва леля Еди-коя си" или скарвам се за нещо и тя доброволно отива и сама се наказва като гледа стената от 10 см./
Една сутрин двама родители бяха дошли да попитат защо детето има голяма цицина на главата/детенцето вкъщи казало че лелята го ударила с гърнето по главата защото се било напишкало/,разбира се сестрата каза че детето си измисля, само че цицината си я биваше.Да не говорим че доста пъти  заварвах дъщеря си  напишкана и отговорът беше :"Току що се е напишкала" -Всеки път токущо!А дупето и вече се смръзнало.Един път се беше наакала и бяха прибрали гъщите заедно с аките в гардеробчето-няма да ви казвам на каво миришеше като отидох.Казах на лелката, а тя ми каза,че не са перачки.Хубаво но поне аките да бяха изтърсили в тоалетната.Ние се прибирахме с трамвай до вкъщи-бяхме атракция, около нас на 2 м. нямаше хора.А да не говорим че преди да я пусна на ясла се обслужваше сама повече от година и не си представям как там се напишкваше.След тази ясла дъщеря ми е ходила на две различни детски градини и  от двете съм много доволна/това го казвам за да не си помисли някой,че съм от майките за които никой не може да им гледа детето по добре от тях/.
Разбира се има случаи в които човек няма избор,но ако пуснете детето там поне да сте наясно.Сутрин като оставех детето заставах под прозореца на банята /който е винаги отворен според някаква наредба/ за пет минути да чуя дали ще плаче и чувах как се караха лелките на децата-много грубо за това че се били напишкали.Това са все пак бебета нищо че ходят.
Сигурно има дечица които не се впечатляват от такива неща, но ако е по-чувствително детето не знаеш как ще реагира.При нас беше косопад, гризене на ноктите, неспокоен сън с бълнуване - всичко престана след като я спряхме от яслата.Имам приятелка на която детето мина по същия път.Беше си изкарала ума като видя голо петно на главата му.Сега и то ходи на градина и са доволни.
Моят съвет е пробвайте с ясла, но не тази и ако детето не се чувства добре го оставете за градина.
Виж целия пост
# 4
Благодаря ти Etia. Направо се шашнах от написаното от теб..Горкото ти детенце колко е страдало ...Съвсем съм объркана и разколебана.Може би ще пробвам на друго място. newsm78, къде ли...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия