Въпрос за риба сом

  • 7 376
  • 5
След като ми казахте страхотни рецепти за сьомга сега да ви пиитам за сом. Може ли да ми кажете как се приготвя?
Виж целия пост
# 1
Яла съм го в различни разновидности, но най-подкрепям и харесвам пържен на котлети или пъниран в царевично брашно или галета. Невероятен е на вкус сам по себе си, така че не търпи много различни подготовки
Виж целия пост
# 2
Аз също го режа на "котлети" и го панирам с царевично брашно - става страхотен
Виж целия пост
# 3
Става и желиран. Само съм яла така приготвен затова не ти предлагам рецепта, но е много вкусно и красиво и си струва да се опита.
Виж целия пост
# 4
а какво месо има сома? нали е сухо?
питам защото ние взехме такива котлети за Никулден, понеже не обичаме шаран - много мазна риба и винаги ми смърди на тиня newsm78 а не съм яла сом преди и незнам  newsm78
Виж целия пост
# 5
Мерси момичета   bouquet

а какво месо има сома? нали е сухо?

Сома не е мазен като шарана
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия