Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Школи и индивидуални уроци за седмокласници

  • 13 705
  • 33
# 30
Моята дъщеря посещаваше различни школи.

БЕЛ -"Милениум", Лозенец. Беше близо до училището и беше в делничен ден. НВО БЕЛ - 89 точки. Бяха малка група, учеха упорито, достатъчно тестове. От нейния клас в една група по БЕЛ бяха три момичета и едно момче. И трите девойки са приети в СМГ, момчето - в 91 НЕГ.

МАТ - Регалия, група на госпожа Емилия Димитрова. Дъщеря ми е имала не един и двама учители по математика, решила е доста задачи през годините и има поглед. За г-жа Димитрова чувах само и единствено суперлативи по всички показатели.  НВО МАТ 96 точки.

Резултатът го казах СМГ с АЕ с бал 477, общо 5 девойки и един младеж от стария ѝ клас отиват там.

Виж целия пост
# 31
Много полезна тема! Благодаря.
Аз търся индивидуален учител по български. Ще съм признателна за информация и контакти!!!

Препоръчвам нашата уникална учителка по БЕЛ –Виктория Кощрина. Дъщеря ми заобича не просто предмета, а започна да чете странична литература. Очарована съм. Ние си търсим учител по математика. В случай, че сте намерили, ще се радвам да споделите контакти.
Виж целия пост
# 32
Тази учителка знае ли, че я размятате? Ако е толкова уникална, отдавна да е ангажирана.
Виж целия пост
# 33
Мисля, че сте груба. Далеч не я "размятам", препоръчвам просто. Не зная дали е ангажирана. Знаете ли, не пиша по форуми. Регистрирах се съвсем скоро с идея да намеря, добър учител по математика, а и да споделя опит. Явно не се харесва това.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия