Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първи клас 2018/2019г - набор 2011

  • 64 878
  • 736
# 495
В нашия град няма намалени Габол. Онлайн не ми е опция - искам да я пипна, видя колко тежи и най-важното-детето да я премери и хареса Simple Smile
За 46 лв. го взехме булдозера точно този модел. Аз и на по-евтин модел бях склонна, но детето хареса тази, баща му също - той е спец по раниците.

На Габол при нас имаше на 60 лв. базов модел, но нямаше толкова отделения, колкото Булдозера, а и бяха много бебешки шарки като за момче.
Виж целия пост
# 496
ЗА детските и еднократната помощ влизат ли и доходи от  извънреден труд , премии и други подобни ?
Влизат да, всички облагаеми доходи по чл. 50 от ЗДДФЛ. Необлагаеми са социалните придобивки - ваучери за храна, карти за пътуване и др. подобни.
Виж целия пост
# 497
В едно от училищата при нас точно мъж поема първи клас. Да ви кажа лееко се позамислих дали да не запиша детето там. В същото училище на една от занималните също е мъж. В детската градина пак има господин. "За" съм за навлизане на мъже в системата при малките.
Виж целия пост
# 498
Моят батко,от първи клас е с мъж учител на занималнята.Сега ще е в четвърти.
Виж целия пост
# 499
В детската градина пак има господин. "За" съм за навлизане на мъже в системата при малките.
Ветрило, на каква позиция е господинът в детската градина? Като изключим огняр, доставчик, охрана, максимума, който съм чувала за мъж в ДГ е зам.-директор, но без да влиза в групи.
Виж целия пост
# 500
И при нас ще бъде господин на занималнята. Както и по музика. В някаква музикална паралелка се водят. На времето, същия господин водеше занималня, но голямата дъщеря беше в съседната група. Отзивите за него бяха много по-добри, от колкото за госпожицата, която водеше при нас.
Виж целия пост
# 501
Аз до момента съм се сблъсквала с точно 1 (един) учител-мъж в детска градина. Наблюденията ми са от 4 градини общо. В училище по-скоро има и учители, но в начален курс край мен най-много да е по физическо, останалото е жени.

Нашата родителска среща мина. Много съм щастлива, че всички се съгласиха без телефони и без достъп до лавката. Дано се спазва. Харесаха ми учителките, както и родителите като цяло. Безкрайно приятно се впечатлих от реплики от рода "Не планирам да отнемам играта на децата" и обясненията защо не е редно да се късат тетрадките на децата. Въобще имам много добри първи впечатления и силно се надявам и занапред да е така.
Виж целия пост
# 502
И нашата родителска мина.
Искат раниците и всички пособия да остават в училище. В началото ми се видя добра идея ,но после се сетих,че така няма как да ми покаже къде й е било трудно и да й помогна и д й обясня.
Съмнявам се ,че ще смогват да напишат всичко в  занималнията.
Телефони могат да имат ,но учителката им ги събира и в края на деня ги връща.
Не ми хареса и идеята за униформа,но след като всички са съгласни аз  нищо не мога да кажа.
Виж целия пост
# 503
Cafe con leche, баш учител си е в група. Скоро завършил, млад. Гледам го най - редовно ги люлее, гони се с тях по двора. Майките от групата които познавам са доволни от него.
Виж целия пост
# 504
По мои впечатления е съвсем реалистично всичко да се свършва в занималнята и да не остава нищо за вечер. Дори изрично се обсъди въпросът. Учителките предупредиха, че понякога може да има нещичко, но за събота и неделя. То е издевателство според мен след 10 часа в училище да го тровя детето и вечер у дома. Като помня с баткото, първите месеци просто заспиваше като пребит, дори и понякога не му стигаха сили да вечеря...
Виж целия пост
# 505
На мен дори ми е жал за детето..броих ги 9 чАса че ще прекарва там. Head Band
Аз изкарвам около 7 и съм доста уморена в края на деня.
Ще го мисля пак по натам...Thinking

В понеделник май го дават валежно...
Виж целия пост
# 506
Записвам се и аз и тук като майка на първокласник.
Мина ни родителската среща, подготвила съм почти всичко. Някак този път го карам по-лежерно, с баткото преди шест години бях по-напрегната.
Ще се радвам да си споделяме полезна информация.
Виж целия пост
# 507
На 17-ти - от 10 ч. пише в сайта на нашето училище. Мисля, че часът е еднакъв за цялата страна.
Виж целия пост
# 508
При нас е от 11 ч. Simple Smile
Виж целия пост
# 509
Това кое?

Нас ни искат в 9ч. Даже в 8.45ч....явно в 9 ще е началото...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия