Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

  • 224 082
  • 1 801
# 885
Предпочитам да дам няколко ст. повече за бройка и да взема незамразени. Във всички вериги сладкарници има макарони за цена на брой малко по-висока, но 1 00 пъти по-добри като качество и вкус.
Виж целия пост
# 886
А! Верно? След като опищях орталъка, че няма прах Формил за цветно пране, все пак се оказа, че има такова животно Grinning
Къде го има?
Хич не се радвай. Течен е, от лимитирана серия. Има за бяло и за цветно в някакви огромни туби, май 66 пранета (към 5 литра). Прах май няма да има, казах ти в другата тема.
Виж целия пост
# 887
Аз май изпуснах гащите. Ужас.
Виж целия пост
# 888
Аз взех чорапи и ги харесвам, но взех и гащи, а не ги харесах. Карай, вече носих едни, остават, но който не е взел- да не съжалява.
Макароните са с по-силен вкус и аромат от нормалното, малко смес между сладки и макарони, истинските макарони наистина са тип целувка с някакъв интересен пълнеж. Тези са и с не толкова добър състав, но пък допадат на хора, които иначе не си падат по макарони. Изключителен френски десерт, не случайно световно известен. Ние си правим домашни вече, не е толкова трудно, особено с хубави бадеми от Лидл.
Виж целия пост
# 889
Вчера вечерта бях в лидл да пазарувам, но бях толкова уморена, че взех уж бикини, но сега видях, че съм взела стрингс. В кутийката са си, с етикетите, дали ще мога да ги върна или сменя за бикини? Не ми се е налагало досега да връщам или сменям бельо.
Виж целия пост
# 890
Вчера вечерта бях в лидл да пазарувам, но бях толкова уморена, че взех уж бикини, но сега видях, че съм взела стрингс. В кутийката са си, с етикетите, дали ще мога да ги върна или сменя за бикини? Не ми се е налагало досега да връщам или сменям бельо.

Може.
Виж целия пост
# 891
Снощи бях в Лидл,взех от тези бонбониери асорти,кекс,пилешки бургери/шницели,сладка горчица от онези в пластмасовите чашки.
Търсих,търсих покрай слиповете момчето от реклама ама нъцки,няма го Grinning
Виж целия пост
# 892
Прегледах една рецепта за приготвяне на макарони, няма друг такъв пипкав десерт... Съответно, вече ми е съвсеем ясно защо цената е такава и не ми се вижда скъпо Joy Още на една от предварителните стъпки ме отказаха: белтъци оставени за 3 дена в хладилника. Как пък 3 дена предварително ще се настройвам да правя десерт. Не е ли да се забърка всичко на момента - не ми го хвали. После печенето и то пипкаво... Хепи, ако рецептата ти е по-бърза и сполучлива, дай я насам Joy
Виж целия пост
# 893
Ми виж сега, става и с непрестоели, просто да не са много пресни яйцата, съответно много воднисти Simple Smile Също не е нужно прясно смлени бадеми, може и с бадемовото брашънце от Лидл
Виж, тръскането на тавата си е важна стъпка Simple Smile
Виж целия пост
# 894
Както каза Звънче - отивате в една сладкарница и си купувате - прясно и вкусно. Аз десерти не правя по принцип.
Виж целия пост
# 895
Както каза Звънче - отивате в една сладкарница и си купувате - прясно и вкусно. Аз десерти не правя по принцип.
След като бях накупила всичко съществуващо на пазара (събирах го с години) като уреди, съдини и други пособия, си дадох сметка, че никога няма да седна да правя печива или други сладкории вкъщи. Подарих/разпродадох/изхвърлих всичко и мирясах. Сладкарници и магазини бол Simple Smile Да, липсва тръпката на направеното у дома, ама ни време имам, ни нерви Crazy
Виж целия пост
# 896
Прегледах една рецепта за приготвяне на макарони, няма друг такъв пипкав десерт... Съответно, вече ми е съвсеем ясно защо цената е такава и не ми се вижда скъпо Joy Още на една от предварителните стъпки ме отказаха: белтъци оставени за 3 дена в хладилника. Как пък 3 дена предварително ще се настройвам да правя десерт. Не е ли да се забърка всичко на момента - не ми го хвали. После печенето и то пипкаво... Хепи, ако рецептата ти е по-бърза и сполучлива, дай я насам Joy
Мише не са трудни, бързи са, но наистина белтъците трябва да са от няколко дни държани в хладилник. Ще ти покажа една рецепта, аз ги правя, но не са тъй красиви както купешките, все не мога да ги докарам така. Най-хубави са на "100 гр сладки" , ако си от София. Разкошен десерт е. Всички рецепти са по един и същи начин, белтъци, бадемово брашно, захар и ванилия.
Скрит текст:
http://recepti.gotvach.bg/r-44566-Ванилови_френски_макарони
Виж целия пост
# 897
Малко спам се получава, но въпросните белтъци трябва да постоят отделени 3 дни или става целите яйца да са стояли? Защото ако са само белтъците, наистина трябва предварително да се знае, но иначе 3 дневни яйца в хладилник не ми изглеждат като нещо необичайно?  Rolling Eyes Поне аз не купувам яйца ден за ден.
Виж целия пост
# 898
Доколкото схванах-само белтъците.
Иначе аз без яйца не оставям, ще излезе в противен случай, че мога всеки ден да почна да приготвям макарони...
Виж целия пост
# 899
Здравейте, дайте мнения за памперсите lupilu, гледам че имат и малки размери. Другата марка лидл-ски памперси не ги харесвам, държат много мокро, но за тези ми е интересно по-различни ли са.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия