Тук ще се запознаете с правилата и политиката за ползване на форума и ще откриете подробни инструкции за публикуване и форматиране на мнения. Можете да зададете и своите въпроси към модераторите и администраторите на форума или да докладвате за възникнали проблеми или затруднения.

Утвърдени специалисти и консултанти в различни сфери предоставят полезна информация от областта на своята компетенция - здраве, бременност и майчинство, хранене и поддържане на форма, психология и психотерапия, ерготерапия, аюрведа, йога, личностно развитие, бизнес и комуникации, информатика и уеб програмиране, технически проблеми, интериорен дизайн и др.

Дискусии за здравословни проблеми и профилактика, детско здраве, здравни заведения, очно здраве и красота, стоматология, алтернативна медицина и психология. Консултации с лекари и специалисти.

Всичко за красотата и поддържане на фигурата. Диети и отслабване, бяла и декоративна козметика, парфюмерия и грижа за косата и маникюра. Модни тенденции в грима, прическите и облеклото. Консултации и дискусии за обмяна на опит и постигнати резултати в грижата за фигурата с диети и спорт.

Информация за всичко, свързано с естественото зачеване и асистираната репродукция, за периода на бременността и раждането. В отчетните групи имате възможност да общувате с родители, очакващи дете през определен месец или обединени от сходни интереси, свързани с бременността и майчинството.

Всичко, свързано с грижите и отглеждането на бебето и детето от 0 до 18-годишна възраст. Можете да откриете и публикувате информация, както и да задавате въпроси за кърмене, захранване, разходки, игра и възпитание, хигиена и козметика, детски ясли и градини. Дискусионни групи на родители с деца, родени през определена година.

Всичко, свързано с началното, средното, висшето и продължаващото образование. Информация и дискусии за училища, университети, колежи и други учебни заведения в страната и чужбина, школи и курсове за допълнителна и извънкласна подготовка и спорт.

Чрез дискусиите в групите от тази категория можете да се свързвате и общувате с родители, живеещи в конкретни градове в страната или държави в чужбина, както и с родители на близнаци, породени, многодетни родители и осиновители. Тук е и групата за взаимна подкрепа на родители, преживели загуба.

Всичко за дома - обзавеждане и интериорен дизайн, строителство и ремонт, почистване и домашни хитрини, градина и озеленяване, домашни любимци.

Дискусии за сватби и тържества, семейни отношения, роднински връзки и традиции. Потребителски групи на нежните половинки и татковците.

Дискусии и споделяне на мнения и информация за всичко, свързано с автомобили, домакински уреди, фото, видео и аудио техника, компютри, електроника, мобилни устройства и комуникации. Отзиви за различни марки, модели, сервизи за обслужване и ремонти.

Дискусии за всичко, свързано с финансите – банки, кредити, депозити, социални помощи и др. Теми за обсъждане на бизнес и професионално развитие, помощ и насоки в намирането на работа, съвети за изготвяне на автобиографии и мотивационни писма, идеи за развитие на бизнеса и др.

Споделяне на рецепти за начинаещи и запалени кулинари. Тук можете да откриете огромно разнообразие рецепти, информация за особеностите на редица национални кухни, начини за употреба на подправки, преобразуване на мерни единици и впечатления от съдове и уреди за готвене, както и да се запознаете с личните кулинарни колекции на нашите най-активни любители кулинари.

Информация за почитатели на шева и плетивата, изобразителните и приложни изкуства, компютърните и настолни игри, колекционерството и астрологията.

Всичко за пазаруването от физически и онлайн магазини в страната и чужбина. Обсъждане на покупки, цени, промоции и намаления, информация за начини на доставка и посредници.

Споделен личен опит за туристически обиколки и почивки в страната и чужбина, посещения на музеи, исторически паметници и забележителности. Информация и отзиви за курортни селища и комплекси за почивка, хотели, къмпинги, къщи и стаи за гости, условия за настаняване. Съвети и предложения за планински маршрути, екопътеки, хижи, селски и СПА туризъм.

Новини, обсъждане на общественозначими теми и политика. Дискусии и информация на тема литература, кино и телевизия, музика и концерти.

В тази категория можете да откриете теми за различни благотворителни и доброволчески каузи и инициативи, както и групата на сдружение "Настоящи и бъдещи майки", в която можете да научите всичко относно правните и счетоводни въпроси, свързани с бременността, раждането, майчинството и отглеждането на дете.

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия