Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Будене нощем 2,30ч-3,30ч

  • 9 393
  • 18
# 15
Виж целия пост
# 16
И аз съм така от няколко години. Доста е изтощително, поне за мен. Будя се около 3 часа. Или се будя през два часа... Нездрав сън! Пробвай да си вземеш Мелатонин, може и да ти помогне. Според мен се дължи на някакво напрежение.
Виж целия пост
# 17
От няколко години ми се случва така че всяка нощ се будя горе-доло по едно и също време в 3ч .Запитвах се за причината и се поразрових в Интернет и се оказа че на последък това е масово явление и на доста хора и се случва това и се оплакват,като интервала е между 2,30 и 3,30ч и няма обяснение за това.На някой от вас случва ли се и как си го обяснявате?
събуждам се от 2 или 3 години вече в този интервал. В началото забелязах, че в този интервал, малко след 2, няма нет и тел. покритие. После се появява след около 30 мин или час. Все така се будя в интервалът. Но това с нета и покр. повече не се случи.
Виж целия пост
# 18
На мен ми се случваше често като дете. Събуждах се винаги около 3ч с усещането, че някой ме дърпа за косата. До ден днешен имам необясним страх от тъмното. На почти 40 съм, а не мога да спя сама на тъмно:( Слава Богу от години не ми се е случвало да се будя през нощта, но тогава си беше плашещо. Бях чела някъде, че около 3 илизат демоните( ако някой вярва в това).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия