Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Гипсови плочки - импрегниране

  • 296
  • 2
Здравейте,

Закупихме гипсови плочки, декоративни и залепихме на стената в спалнята. Това разбира се идва с рисковете за събиране на прах и мръсотия. Ето защо искаме да ги импрегнираме. Разпитвахме по магазини, но никой не знае за гипсови плочки какво се правят, защото попиват. Та надежда друга нямам освен да питам вас мили съфорумци - някой знае ли нещо по въпроса? Трябва ли да се импрегнират, и ако да - с какво?

Благодаря и хубав ден! Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Виждал съм гипсови статуетки импрегнирани с прозрачен водоустойчив лак, но не знам дали става за спалня - стената трябва да диша. Също така, ако става с лак - то лак на водна основа може да е подходящ - не мирише и прави хубав филм. Но пак казвам - не знам дали решението с лака става.
Виж целия пост
# 2
Стените на спалните са с гипсова шпакловка, а на тях мажем латекс. Та по тая логика си мисля, че е подходящо и те да се намажат с някакво такова латексово покритие. Може би латекс от висок клас, че да подлежи и на "миене".
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия